2019. március 21., csütörtök

Kiadó lakás széna tér

Kiadó lakás széna tér

Széna téren egy nm-es szobás lakás. Igényesen berendezett és gépesített. A szobák KÜLÖN nyílnak. Frekventált helyen található, közel a Széll Kálmán térhez és a Mammut bevásárlóközponthoz.


Kiadó lakás széna tér

KERÜLETI SZÉNA TÉREN egy első emeleti szobás KLÍMÁS részben bútorozott lakás , konvektoros fűtéssel, erkéllyel és utcai kilátással. A társasházban lift üzemel. Az ingatlan minimum évre kiadó havi kaucióval.


Mammut Bevásárló központtal szemben egy felújított lakás ! A lakás bútorozatlanul kerül bérbeadásra, de teljes gépesítéssel rendelkezik. LOCATION, LOCATION, LOCATION! A lakás biztonsági ajtóval ellátott, az ablakokon és az ajtón biztonsági rács található.


Eladó az első kerület kedvelt részén, igényes, otthonos szép lakás. Jó lakás , jó helyen, jó áron eladó. A ház egy szép állapotú, emelettel rendelkező, liftes ház 4. A szobás, négyzetméter(es) alapterületű eladó lakás Combi Cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Buda központjában, a Széll Kálmán tér közelében KIADÓ egy 1nm-es FELÚJÍTOTT lakás.


A Fillér utca elején lévő, ötemeletes lakóépület földszintjén található az ingatlan. Befektetőknek kifejezetten ajánlom. Bejáratott Airbnb és Booking lakás. Ft bevételt hozott eddig.


Szuper lakás szuper belváros közeli. Diplomatanegyed legszebb, csendes, fás utcájában A nappali és a hálószoba a Benczúr utcára néz A terassz ajtó harmonikaszerű módon nyithahó így a terasz és a nappali egy helységge tud válni. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Legfőbb jellemzője, hogy nagy terekből áll és szép, világos.


Igény szerint berendezett,számlaképes,irodának és rendelőnek is alkalmas. Találd meg Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálján. Kiadó albérletet, szobát keresel?


Kifőzdék, éttermek, reggelizős helyek, színvonalas pékségek szomszédságában. Kamra,tehermentes és űres lakás. Szigetelt,ablakcsere volt. Hitelügyintézés és ügyvédi ajánlás a legjobb áron! Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


Bármikor megtekinthető a lakás : este, hétvégén és ünnepnapokon is. Kérem, hogy INGATLANKÖZVETÍTŐK NE keressenek, köszönöm! Rendszerető, hosszú távon gondolkodó lakót keressük! Esetleg egy cica hozható.


Kiadó lakás széna tér

További információt telefonon tudok adni, napközben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések