2019. március 18., hétfő

Kínai webshopok gyűjteménye

Ha nagyon olcsón szeretnél telefont vagy bármilyen elektronikai kütyüt venni, érdemes a kínai webshopokban is körülnézni. A választást segítendő készítettem egy összeállítást a legjobb elektronikai holmit kínáló kínai webshopról. Mivel nagyon sok webshopot ismerek, így nem volt egyszerű a választás. Ismerje meg a kínai piacot, a világ egyik legnagyobb gazdaságát. Gyermekruházat, női ruházat, tabletek, kínai mobil telefonok, RC modellek, női ruhák, és még sok más.


Kínai webshopok gyűjteménye

Az országban sorban épülnek a bevásárlóközpontok a vásárlók nagy örömére. Mivel a jövőnk az internet felé mutat, így elérkezettnek tartottuk, hogy megnyíljon Magyarország első legnagyobb virtuális bevásárlóközpontja is. Kínai webshopok között találod a strawberrynet oldalát, itt mindig vannak leárazások, és esetleg nézd meg a cseh iparfumeria oldalát, itt tart a karácsony utáni leárazás. Aki biztosra akar menni, az megveheti a kinézett kínai terméket itthon, garanciásan, számlásan egy megbízható kereskedőtől. Nem ördögtől való ez: támogatást kapsz, ha a készülékkel baj van, tudo hová kell vinni és így tovább.


Pár hónapja nyílt egy spanyol raktáruk, ahonnan a készlet egy szűkebb része elérhető (újabban ezzel kapcsolatban nagy a csön szóval nem biztos, hogy még van). Kínában a postai szolgáltatásokat erősen. Akárcsak a budapesti Kőbányai úti nagy kínai piacon, a Yiwumarketen is mindent lehet kapni a szó csaknem legszorosabb értelmében, csak sok nullával nagyobb léptékben.


Kínai webshopok gyűjteménye

Az öt kerületben összesen millió négyzetméter gyártó- és kereskedő területen folyik a termelés és az üzletelés, s a Huangyuan Piaccal együtt 3. Itt most egy összesítést csináltam arról, hogy melyek a legnagyobb kínai webshopok. Kínai Webshopok egy igazi vásárlási útmutató a kínai online áruházakban. Tenyleg sok minden van, állítólag ebben a kínai webáruházban több mint 100. Biztosan mindenki talál magának valamit.


Rengeteg ember hódol a kínai webáruházakból való vásárlának, annak ellenére, hogy ez hosszabb ideig tart, mint a szlovák webshopok termékeinek elérése. Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése. Kinai mobiltelefonok áruháza rendelésre garanciával Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Talán benned is felmerült a kérdés, mégis hogyan működhetnek hosszú távon a megbízhatatlan webshopok , és mi a teendő, ha mi is hasonlóan silány árut kaptunk.


A kínai dömpingáruk kockázatai – Hogyan válasszunk? Ezeket a kérdéseket Gerhát-Molnár Irina e-shop-szakértőnek, hazánk egyik legnagyobb online webáruháza ügyvezető igazgatójának tettük fel. A kalkulátor segítségével kiszámolhatjátok, hogy közelítőleg mennyi importköltséget kell fizetnetek egy adott kínai csomagra. Az EU-n belül vámmentesség van, ezért több kínai webáruház is létrehozott európai raktárakat.


Ez egy közel 1-os módszer, nem igazán van kockázata. Az EU raktárak előnye a gyors, akár pár napos szállítási idő és a vámolással kapcsolatos bonyodalmak és költségek teljes elkerülés. It is used in situations when someone manages to sum up the gist of what is being said in one or two words. Budapest-based TransJet Translation Agency provides high-quality linguistic services in Chinese-Hungarian and Chinese-English language pairs as well as special protocol and business etiquette consulting. Az átverések gyűjtőhelyének is nevezhetném, de inkább nézzétek meg a videót!


Kínai webshopok gyűjteménye

Egy kedves olvasónk üzenetben küldött (neki ezúton is köszönöm!) egy pár csaló oldalt, ami Instagramon terjed. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez egy nagyobb falat lesz, mert általában csak 3-de maximum hasonló nevű oldalt szoktak létrehozni kínai barátaink, de itt most beindult a tömeggyártás, mert eddig kb. Országunk legjobban fejlődő hazai és kínai árukkal dolgozó diszkontja, melyben mindig rálelhet a legújabb technikai újdonságokat és technológiai irányokat.


Kutasson ön mobiltelefont, tábla gépet, mpvagy mplejátszót, tartozékot vagy más elektronikai terméket webshopunkban előreláthatólag felleli azt. Magyar rendelős oldalak és webshopok , új és használt termékekkel, utánvéttel, átutalással, házhozszállítással! Vásárolj olcsóbban te is!


Célunk, hogy neked kedves látogatónk kínálatot teremtsünk , különféle termékeket forgalmazó webáruház, webáruházak bemutatásával. A Kínai Népköztársaság, röviden Kína (egyszerűsített kínai írásmóddal 中华人民共和国 (中国), pinjin: Zhōnghuá Rénmín Gónghéguó (Zhōngguó), magyaros átírásban: Csunghua Zsenmin Kunghokuo (Csungkuo)) a világ legnépesebb és Kelet-Ázsia legnagyobb országa, amely egyben túlmutat régióján, mivel mind Közép-Ázsiában, mind a tengeren vannak területei. Az való igaz, hogy mindenbe bele lehet kötni, és hogy itthon sokan tanulhatnának a kínaiak hozzáállásáról, de azért ott is sokszor kellett paypal dispute-ot indítani, ha azt akarták történjen valami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések