2019. március 18., hétfő

Nap horoszkóp

Nap horoszkóp

Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép.


Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen!


Az okai, amiért hirtelen fogyni kezdesz. Teljesen természetes, hogy a súlyod az év folyamán változik – általában télen, a hidegben felszedünk egy kis felesleget, mert tartalmasabb ételekre vágyunk, és kevesebbet mozgunk, nyáron pedig leadunk pár kilót, mert nem kívánjuk a nehezebb kajákat. A Kos egy régi ismerős felől hall újra, a Vízöntő körül felpezsdülnek a dolgok. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok!


Ha nem is tud minden nap időt szakítani a lazításra, jelöljön ki a héten legalább két napot, amikor igenis átadja magát a testi-lelki kikapcsolódásnak. Ismerd meg mi vár rád a csalá szerelem, üzlet vagy az egészség területén. Horoszkóp minden napra. Nálunk megtudhatod mi vár a mai nap során. Keress fel minket minden nap és mindent megtudhatsz!


Nézd meg te is, hogy mit jósolnak neked a csillagok. Annyi a teendő hogy kiválasztod a csillagjegyedet és máris láthatod a napi horoszkóp joslatodat. Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Kövessük együtt nap , mint nap , mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! GYERMEK jel, ami árulkodik, hogy a gyermeked meleg (lehet).


A legtöbb szülő nem szeretne azzal szembenézni, hogy esetleg meleg a kisfia. Ugyanakkor azt sem szeretnék, ha a gyermekük nem vallaná be nekik a másságát, ha esetleg ő már tudja vagy sejti. Kellemetlen hatások érkezhetnek Mars irányából, ami miatt kissé agresszívvá válhatsz átmenetileg, nem futamodsz meg egyetlen vita elől sem. Kompromisszumkészségedet valahol elhagyo korántsem törekszel a békére, néhányaknak úgy tűnhet, már-már szándékosan keresed a konfliktushelyzeteket. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek. Különleges, sorsfordító nap lehet ez a mai az ön számára. A jegyén áthaladó Uránusz ma konstellációba kerül a Marssal.


Tárgyalásokra, ultimátumokra különlegesen alkalmas nap ez a mai. A Tízmilliószoros nap miatt most, mindenkinek a gondolataira kell figyelnie. Kitűzött maga elé egy célt, amit mindenáron szeretne megvalósítani. Jóformán már bármire hajlandó érte.


Vigyázzon, nehogy ezzel valaki visszaéljen és esetleg kihasználja, de az sem lenne szerencsés, ha Ön esne át a ló túloldalára és válna gátlástalanná. A mai nap nem várt kalandban lesz része. Mondjon igent a meghívásokra, egy programlehetőségre, mert olyan izgalomban lesz része, mint talán eddig még sosem vagy legalábbis nagyon régen volt már. A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni.


Egy ideális világban minden nap gondoskodnék szépen bekészített uzsonnás dobozkákról, előre sütött-főzött finomságokról, de valljuk be őszintén: nincs időnk mindenre, és ilyenkor azzal zsonglőrködünk, ami van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések