2019. március 27., szerda

Jó házasság idézet

Jó házasság idézet

A sors bármit is rendel. Ketten, egy szerelemmel. Tedd a kezed homlokomra, Mintha kezed kezem volna. Manapság egy házasság vagy egy családalapítás egyben paktum is a világ ellen. Egy sziget megteremtésének kísérlete, ahol jó lesz élni.


Ha nem sikerül, ez is pokollá válik, mégpedig a legforróbb pokollá, mert ez az utolsó mentsvárunk: ha ez sincs, nincs hová menni. A legjobb idő a házasságodon dolgozni a házasság előtt van, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan tudatosnak kell lenned a szerelemben is, mint amilyen tudatos a munkádban vagy. A családalapítás arról szól, hogy tudatosan döntesz arról, kit és mit akarsz, ahelyett, hogy próbálod helyrehozni vagy elütni az időt azzal, aki. Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén.


Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. Olyan, mint a jó termőföld: csak azt adja vissza, amit beléje vetnek. Az a gyanúm, ha bárki művész vagy feltaláló bármiféle műben egységet és összhangot ér el, gondolatban mindig egyszemélyes közönségnek dolgozik.


Jó házasság idézet

Az egyik vaskos fejezet híres emberek gondolatait tartalmazza szerelemről, házasságról. Ebből szemezgettünk nektek néhányat. Mert ha elesnek is, az egyik felemeli a társát. Jaj pedig az egyedülállónak, ha elesik, és nincsen, aki őt felemelje.


Hogyha együtt feküsznek is ketten, megmelegszenek, az egyedülvaló pedig mimódon melegedhetik meg? Ha azt látom, hogy sok házasság felbomlik, hogy a házastársak nem élnek szépen, szeretetben együtt, akkor nem a házasság intézményét kell elvetnem, hanem azt kell megállapítanom, hogy sajnos sokan naivan, vakon, túl gyorsan rámentek a fekete pályára, és emiatt kisodródtak, összetörték magukat. Darcy (Joan Allen) és Bob (Anthony LaPaglia) több, mint huszonöt éve boldog házasságban.


Van, akiinek bejön, van, aki gyakorolja, van, aki nagy ívben elkerüli. Az alábbiakban híres emberektől származó idézeteket olvashatsz, melyek viccesek, de velősek! Néha megkérdezik, mi a titka a hosszú házasságunknak. Hartmann János A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet. Mészáros Ádám elhidegülés felelősségvállalás figyelmesség féltékenység kezelése hogy beszéljük meg házasság megmentése házasság építése jó házasság titkai jól működő párkapcsolat konfliktus-kezelés megszokás odafigyelés pozitív hozzáállás párkapcsolat.


Te az enyim, én a tie Nekünk áll a világ! Magas a nap fejünk fölött, Messze földet belát, De ameddig szeme elhat, Nem lát nálunk boldogabbat. Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. A jó házasság szüntelen kompromisszumok, kölcsönös engedmények sorozata.


A szomorú titok az, hogy megtörténhet: párja mellett is halálosan egyedül élhet valaki. Alain Chamfort Az Isten azért adta a szerelmet, mert józanon nem házasodna meg senki. Mi lehetne viccesebb idézet , mint egy vicc? Biztosan megállják a helyüket.


A házasság úgy következik a szerelem után, mint láng után a füst. Ezek a viccek nem bántanak meg senkit. Kicsit görbe tükröt tartanak a házasság elé, de tudod jól, hogy a humor nagyon fontos a mindennapokban! A szeretet : Idézetes vászonképek - KaticaMatrica.


A minőségi falmatrica és faltetoválás webáruház. Miután egy nő és egy férfi már jól ismeri egymás lelki és fizikai tulajdonságait, még kölcsönös bizalmat, tiszteletet és felelősséget is kell érezniük egymás iránt. Erre épülhet a házasság.


Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó édesanya, nagymama és dédmama Pénzes Lajosné Katona Margit életének 89. Egy csodálatos szerelemes idézet Weöres Sándortól: 22. Esküvői gratulációs kártyához szeretnék idézetet. Keverd a szíved napsugár közé, készíts belőle lángvirágot, s aki a földön mellén viseli és hevét kibírja, ő a párod. Fájása édes, had fájjon, hagyom.


Ha balgaság, ha tévedés, legyen. Mindkét fél hiányt tölt be a másikban, mindkettő gondolatot ad a gondolatnak, célt a célnak, akaratot az akaratnak, s így gazdagodnak ők. Együtt dobbanó szív: egy élet.


Házasság idézetek magyarul - Idézet. Magyarország idézetbázisa! Tölts fel, keresgélj, oszd meg kedvenc idézeteidet. Toplista Címkék Szerzők Idézet script.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések