2019. március 13., szerda

Oroszlán skorpió lény

A Skorpió nemcsak a szenvedés elve, hanem önmagunk legyőzéséé és a győzelemé is. Oroszlán - Skorpió családi horoszkóp. A hamvaiból feltámadó főnix elve ez.


Oroszlán skorpió lény

A Skorpió jelleme A Skorpió annyira erős és markáns jegy, hogy már a külsejük alapján is könnyen felismerhetjük azokat, az embereket, akiknek születése pillanatában a Napjuk ebben a jegyben tartózkodik. Egy Skorpió állandóságot akar, és ezt nem találja meg egy levegős jegynél. Társad titokzatos és kiszámíthatatlan, gyakran azon kapo hogy olvas a gondolataidban.


Ez egyrészről tetszik neke és borzongva csodálo másrészről kicsit feszengsz miatta, és még a szokottnál is óvatosabb leszel. Utólag persze kiderül, hogy minden óvatosság hiába. Vonzódtok egymáshoz, sok a hasonlóság, sok a közös vonás bennetek. Számos kérdésben azonos hullámhosszon vagytok, módszereiteket tekintve azonban mégis nagyon különböztök.


Igazi társasági lény , akinek szüksége van arra, hogy gondolatait azonnal megoszthassa valakivel. Ha öröm vagy bánat éri, ha érdekes filmet látott, vagy ha új feladattal bízták meg, már nyúl is a telefon után, hogy elmesélhesse a barátnőjének. Nem baj, hogy megtapasztalod ezt a lelkiállapotot, hisz néha túl reális vagy. Kettejük között egy azonnali, közös, erős szexuális vonzalom lép fel. Végre egy szabadnap, de a reggeli órákban, amikor a Skorpó-Hold szembenállásba kerül a Bika-Uránusszal, féltékenységeddel, gyanakvásoddal és kontrollmániáddal csak azt éred el, hogy a párod kicsúszik a karmaid közül, de az sem kizárt, hogy megpróbál kitörni a kapcsolatból.


A Nyilas és a szerelem A Nyilas férfit, a szívtiprót, jobban megérthetjük, ha újra és közelebbről szemügyre vesszük uralkodó bolygóját, a Jupitert. Lévén a legnagyobb bolygó Naprendszerünkben, szinte már helyettesíti a Napot. A Nyila asztrológiai képe a kentaur, egy kettős lény , félig ember, félig állat. K inézetében meghatározó a jelképe, ami a Kentaur, a felül ember, alul ló testű lény, akinek a lelke is félig emberi, félig isteni-állati. A ló egy nagyon tiszta állat, a Nyilas is arra törekszik, hogy a lelkiismerete tiszta lehessen.


Személyiségedben található egy hozott megoldandó feladat, mégpedig a férfi-nő konfliktus, amit magadban kell először rendbe tenni. Tehát azt kéne átgondolno hogy milyen szülői mintád van ezügyben, és azon kell. A Skorpiót folyamatosan féltékennyé teszi az, ahogyan a Vízöntő társaságban viselkedik, ő pedig nem érti, hogy miért baj az, ha sokan szeretik, és nem is gondol rá, hogy párja. A mitikus lény , melynek alsó teste ló, felső teste emberi, aki nyilával az égre céloz.


A ló ellentmondásos jelkép: a világos, Nap jellegű tüzes lovak, melyek a Nap isten kocsiját vonják maguk után, és a holtak birodalmával összefüggő Hold jellegű sötét lovak, melyek a holt lelkeket a túlvilágra vezetik. A mai nap nem várt kalandban lesz része. Mondjon igent a meghívásokra, egy programlehetőségre, mert olyan izgalomban lesz része, mint talán eddig még sosem vagy legalábbis nagyon régen volt már. A Bika előtt valaki nem a valódi arcát mutatja ma, a Skorpió ma készüljön fel a kritikára is. Mindez feszültséget, robbanásszerű energiát és egyfajta mély tanácstalanságot is jelenthet, mely egyaránt lehet komikus és tragikus.


Jóllehet a Halakat és az Ikreket tartják a kettősség jegyeinek, a Nyilasnál is létezik egyfajta kettős szerep, hiszen a Nyilast egy félig ember, félig ló mitológiai lény, a kentaur jelképezi. Skorpió jegyűként legnagyobb bűnöd a felszínességed: gyakran ítélsz meg és ítélsz el másokat pusztán a külsejük alapján. Az, hogy mi rejtőzik a felszín alatt, valójában hidegen hagy. Pedig a könyveket sem csupán a borítójuk alapján ítéled meg, beleolvasol, mielőtt döntesz.


Kutatók egyébként már régóta figyelik, vajon van-e bármiféle összefüggés a születési hónap és a sikeresség között. Skorpió MC-vel az egyén valami igazán nagyot és maradandót szeretne létrehozni. Ez egy eléggé szélsőséges jegy, ami mindenféle végletet hozhat magával az eseményeken keresztül. A cél nem a határtalan anyagi bőség vagy a szegénység megtapasztalása, hanem a belső átalakulás és a lelki, a szellemi transzformáció. A szigorú külső mögött egy nagyon érzéki lény lakik.


Oroszlán skorpió lény

Ami a legjobban felizgat: ami legjobban felizgat - tekintély. Egy rendőr megállít gyorshajtásért. Rábeszéle hogy hagyjon futni, és cserébe felajánlod a „szolgálataidat”. Az álmok helyszíne: Az irodában - mivel munkamániás vagy. A szex is csak munkaidő után.


A Skorpió érzi, hogy le kell mondania mindenről, ami kézzel fogható és testi, el kell szakadnia a véges kötelékektől, de egyúttal azt is tudja, hogy az igazi áldozat csak az lehet, ha azt áldozza fel, amit a magáénak mondhat. Milyen egy skorpió (lány) - oroszlán (fiú) kapcsolat? Az asztrológia azt mondja: te, egy Skorpió olyan ember vagy, akinek az élete nyugodt és egyformának maradó pályákon zajlik le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések