2017. május 17., szerda

Bak mérleg összeillik

Hogy a Mérleg megpróbál mindenki figyelmének a középpontjába kerülni. Egy olyan jegy, mint a Mérleg nem fogja ezt sokáig elviselni és zöldebb mezőket kezd keresni. A Mérleg megbízik a Bak tanácsaiban, felnéz rá szorgalmáért. Szerelmük nem brazil szappanopera, és ez a szenvedélyre is igaz.


A Baknak jót tesz a Mérleg vitalitása, a Mérlegnek pedig a Bak megfontoltsága. A Bak nem szereti, hogy a Mérleg folyton a középpontban szeret lenni és felkelti mások érdeklődését. Mérleg – Kos: Gyakran „kikapják” egymást, hiszen szemben álló jegyekről van szó, egymást kiegészítik, és az ellentétek vonzzák egymást.


A Bak szó szerint ágyba viszi munkáját, ez pedig megpecsételi szexuális életüket is. A Kos elvárja, hogy ő legyen a középpontban, körülötte forogjon a világ, felnézzen rá a Mérleg , és ő ezt meg is teszi, állandóan önzetlenül a Kosra figyel, aki meg elég önös ahhoz, hogy ezt ki is használja. A Bak valószínűleg nem bízik meg elsőre a Mérlegben és csak lassan engedi közel magához. De szimpatikus számára a Mérleg könnyedsége és népszerűsége.


Ráadásul a Baknak fontos az ész és az, hogy ne kritizálják állandóan túlzott alaposságát. Szemléletét is személyes kapcsolatain keresztül alakítja ki. A Bak ugyanúgy imádja a társasági életet, a szórakozást, ám ő inkább ambiciózus, és a maga elé kitűzött célját minden esetben el is éri. Amennyiben a Mérleg a rá jellmző kiegyensúlyozottsággal és tapintattal van a Skorpió iránt, kapcsolatuk jó eredményekhez vezet.


Kedves Mérleg te vagy a megtestesült türelem, jelmondatod: „Az idő mindent megold”. Diszkrét vagy és nem híve semmiféle különcködésnek. Igen alkalmazkodó és közlékeny vagy, megjegyzéseid olykor sziporkázóak.


A Kos elvárja, hogy magasztalják, és ezt a Mérleg meg is teszi, állandóan önzetlenül a Kosra figyel, aki meg elég önös ahhoz, hogy ezt ki is használja. Fontos egy ilyen kapcsolatban, hogy a Mérleg saját magát is tudja azért képviselni, és ne csak, kizárólag a társára figyeljen. Bak és Mérleg csillagjegy összeillik ? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. Kíváncsi rá, összeillik -e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!


A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja, annak garantáltan jó dolga lesz. A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki. Javíthatatlan álmodozó vagy, és ha szerelembe esel, teljes mértékben átadod magad az érzésnek, párod érdekeit tartod szem előtt.


Rád nem érvényes, miszerint minden csillagjegy összeillik a saját elemének többi tagjával, ezért ne is számolj a vízjegy szülötteivel, ha komoly párkapcsolatra vágysz. Mérleg és Skorpió páros viszonya a gyerekekkel. A Rák és a Bak szerelmi kompatibilitása. A Bak nem tud túl sok figyelmet szentelni a partnernek, és nem elégíti ki a Rák kívánságait. A Bakot túl sok más minden is érdekli.


Mind a kettő jól bánik a pénzzel, és nem sok esély van arra, hogy pénzügyi gondjaik legyenek. A pazarlást és a hivalkodást a Bak megveti. A Bak komolyságába azonnal beleszeret, és mindent elkövet, hogy kedvese elvárásainak megfeleljen, hogy dicséretét elnyerje. Egy másik Rákkal a boldog családi életet hasonló gondolkodásuk, azonos érdeklődési körük garantálja. Akkor boldogok, ha sok gyermek szaladgál körülöttük.


A Skorpió határozottsága megbabonázza. Jól kijön és összeillik , jó házasságban élhet egy Szűzzel vagy Bikával, illetve a Rák jegyében született társa csodákra képes vele kapcsolatban. Hűséges típus, ám bizonytalan, és nem mindig kitartó, ezért kapcsolatai hamar meginoghatnak.


A jegy szülöttje számára azért megfelelő egy Kos, mert képesek a Mérlegek döntésképtelenségét kezelni, és egyben segíteni is a döntések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések