2017. május 29., hétfő

Dob utca kubai étterem

Dob utca kubai étterem

A kubai fővárosban, Havannában, számos ilyen hely található. Latin- Amerikai specialitások és nemzetközi konyha. Tradícionális Kreole ételek.


Dob utca kubai étterem

Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. Az étterem egy nemzetközi franchise része, mely eredetileg Havannából származik! A legendás Ernest Hemingway törzs helye volt és a fáma szerint itt készült a világ legelső mojito-ja. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Az enteriőr gazdagon hordozza az ország jelképeit: kubai zászlót, ott készült emblematikus fotókat, az egyik falra installált türkiz veterán autó dekort, díszes csillárokat és egy falat betöltő neon Castrót, szivarral a szájában.


L’ alakú az étterem , egyszerre elég sokan elférnek, a bárpultnál is lehet időzni. Our restaurant is located near to Deák Square , in Dob Street The often renewed interior decor provides a popular venue for hen nights, bachelorette parties, baby showers, and girly evenings. Ahogy belépünk, jobbra a zenekar éppen hangol, balra teljes életnagyságban Fidel Castro áll. Nehezen tudom eldönteni, hogy a diktátor szobra különös marketingfogás, szatírikus poén, avagy mindkettő.


Disco, Club A legtöbb club-ban gyakran belefuthatsz jó kis retro zenékbe, ami manapság népszerűbb, mint valaha. Retro zene alatt persze nem feltétlen és kizárólag anyáink vagy nagyanyáink korában dúdolt dalokat kell érteni, a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb slágerei is a retro zenei kínálatot gyarapítják. Az étterem kifinomult eleganciát tükröz, de mégis megtartotta barátságos és otthonos jellegét. Since the first day, we opened the doors of Cirkusz our mission has been to create our guests moments worth remembering. A CHESS kiváló ételei, zamatos borai és a különleges környezet garantálja a tökéletes összhangot.


Nem tudja pontosan, hová menjen, és mire fáj a foga? A megfelelő hely kiválasztása ebédre, vacsorára vagy akár egy kávéra soha nem volt ennél könnyebb! Nézzen körül először oldalunkon, később pedig várjuk szeretettel személyesen is. Budapest Kazinczy utca 11. The design is good but nothing else.


Dob utca kubai étterem

We had to wait minutes for the instant chocolate in cracked cup and none of our chosen were matched. A félig üres helyre vasárnap délután ebédelni mentünk. Ez az étterem azok számára nyílt meg, akik BÁRMIKOR képesek enni, és BÁRMENNYIT! Mindenki ismer egy ilyen embert.


Mi nem piszkálunk, hanem hagyunk kiteljesedni, illetve beteljesedni! Egy a mottónk: THIS IS A BAD PLACE FOR A DIET! EZ ROSSZ HELY A DIÉTÁRA! Megtekintés a térképen.


Papír, Nyomtatvány És Nyomtatópatron Szaküzlet Dob Papír Bt. Ez az, ahol a kora reggeli colada szállítják át ventanita. Bodegita Étterem , mint étterem megszűnt, a továbbiakban rendezvényekkel, kitelepülésekkel, koktélokkal, teljes körű cateringgel fogok foglalkozni. Az elérhetőségeim változatlanok. Az étterem újragondolásakor fő célunk az volt,hogy minőségi alapanyagokból házias ételeket tegyünk vendégeink elé,kedvező árak mellett.


A hagyományos magyar csárdák ízvilágát, nagy adagokat, kézműves söröket, széles bor és pálinka választékot kínáljunk a hozzánk betérőknek. Durván másfél hónapja bezárt a békebeli Egérlyuk méterárubolt a Március 15. Kubai étterem nyit a főtér sarkán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések