2017. május 3., szerda

Ikrek csillagjegy párja

Ikrek csillagjegy párja

A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul és általában tőle függ, milyen hosszú életű lesz a szerelem. Csodálja az Ikrek tudását, ám sokszor idegesíti az Ikrek állandó nyüzsgése. Ha egy Ikrek találkozik egy Vízöntővel, fontos, hogy egyik fél se ítéljen elsőnek. Szánjon rá egy kis időt, energiát, mert lehet élete partnerét fogja megismerni.


Mint barátság az Ikrek és a Halak közt tökéletesen tud működni, hiszen. Ez a tavasz vége, a nyár eleje, mely a nyári napfordulóba torkollik. A közeledő nyár a természetben látványos növekedésben nyilvánul meg, fejlődnek a növények, a fák ágai, levelei. Mindig forró körülöttük a levegő, “százhúsz fokos lázban égnek”, habzsolják az életet.


Az Ikrek szakasza május 22-től június 21-ig terjed. Sporthasonlattal élve a Bika inkább hosszútávfutó a kapcsolatok idejét nézve, míg az Ikrek rövidtávú pályán mozognak. A Bikának fontos a hűség, az Ikrek hajlamos a félrelépésre. A Bika az Ikrek mellett nem érezheti - a számára oly fontos - biztonságban és állandóságban magát. Társnak szellemi kihívás a Vízöntő és a Halak,fizikai síkon az Ikrek és a Mérleg ajánlott.


Sok ismerősöm amikor meghallja, hogy én is az Ikrek csillagjegy szülötte vagyok kikerekedett szemekkel néz rám. Ki se mondják, de én tudom. Arra gondolnak, hogy “ez a nő tuti őrült”.


Téves képzeteik lennének? A határozott Skorpió és az aprólékos Szűz. Bak (1- 00.) Zárkózott és egyszerű Nincs benne női rafinéria. Természetességével és megközelíthetetlenségével hívja fel magára a. Látszólagos hidegsége ellenére rejtélyessége vonzóvá teszi.


Ikrek csillagjegy párja

Szellemessége révén mindig érdekes irányba tereli a társalgás folyamát. Egy Ikrek szeretője legyen képes lépést tartani a társával az élet nevű nagy játékban, mert különben simán le- és otthagyják. Ha könnyedségre, vidámságra vágyunk, jó, ha van egy Ikrek barátunk, akivel lehet csak úgy beszélgetni is – spontán is, kötelezettségek és feszengések nélkül bármiről és bárkiről, hiszen alapvetően tájékozott, nyílt, látásmódja sokszínű, és még humora is van. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban! A Rák a Szűz, a Bak vagy a Bika számára a legjobb pár.


A Rák ugyanis egy család központú csillagjegy , ezért számára nagyon fontos, hogy a partnere is ugyanígy gondolkodjon. Ikrek horoszkóp alapján kiderül, hogy mi vár az Ikrek jegy szülötteire az asztrológus szerint. Az ikrek és az oroszlán nem jól működnek vele együtt.


Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? A skorpió és a szűz kerülendő. Szerelem Ön távoli utazásról álmodik, de a kedvesének vagy nem fűlik a foga hozzá, vagy pedig sajnálja a rááldozandó pénzt.


Ikrek csillagjegy párja

A kisebb, hétköznapibb kirándulások is csillapíthatják ugyan a vágyát, de ezzel biztosan nem fogja ön beérni. Ha nem akar kenyértörést, szervezzen magának magányos utazást! Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy , ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán. Mivel fontos számunkra a kommunikáció, de a nyugalom is, ezért az egyik legtökéletesebb parterünk egy Nyilas férfi lehet.


Rád nem érvényes, miszerint minden csillagjegy összeillik a saját elemének többi tagjával, ezért ne is számolj a vízjegy szülötteivel, ha komoly párkapcsolatra vágysz. Ellenben a romantikus Bika, a racionális Szűz és a derűs Ikrek minden körülmények között hozzád valóak. Sokan hisznek abban, hogy mindenkinek van egy tökéletes párja , akivel, ha szerencséje van, találkozik, és életre szóló szerelem szövődik közöttük. Megtalálni az illetőt, és tudni, hogy ő az, azonban egyáltalán nem olyan könnyű.


Jó segítség lehet ebben az ezotéria, mely szerint minden csillagjegynek van ideális párja. Rajongásig képesek szeretni egymást, pedig sokban különböznek. Az Oroszlán a szívével esik először szerelembe, míg az Ikreknek általában az eszét ejti rabul a párja. Hol a szabad szerelem szószólója, máskor meg szinte eszét veszti, ha úgy érzi, párja elhanyagolja.


Ilyenkor a nyomozástól sem riad vissza, és mindenkit gyanúsnak vél, aki ötven méteres körzetben feltűnik kedvese körül. Milyen egy Halak csillagjegyű nővel randizni? Elérik, hogy egy férfi férfinak érezze magát, mert neki védelmezőre és vezetőre van szüksége. Elbűvölő, gyengéd és nőies. A Halak nők nagyon megnyerőek és lenyűgözőek.


A tökéletesen elbűvölő nő. A legfőbb jellemvonásuk az, hogy gyorsan felfogják az információkat és dönteni tudnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések