2017. május 2., kedd

Őrült hajak

A szovjet pártvezetésen belül zajlott Kádár és Rákosi harca. Kádár megnyerte a csatát: Rákosi a Szovjetunióban maradt és ott is halt meg. Az Őrült Hajak Napján minél kreatívabb és agyamentebb egy ötlet, annál nagyobb sikerrel lehet felformázni a lurkó fejére - és már indulhat is menőzni vele a többiek előtt.


Lakk, zselé, festék és kiegészítők - csak a fantázia szabhat határt. Nem is gondolnánk, hogy az emberi hajból ilyen elképesztő kreálmányokat lehet alkotni. Amerikában amúgy létezik egy “ünnep”, amelynek neve Crazy Hair Day, vagyis az őrült hajak napja, amikoris az adott iskolák tanulói a lentihez hasonló, őrült és extravagáns frizurákkal jelennek meg a suliban. Mianmarban megtartották a hagyományos vízi fesztivált, 2punk is megjelent az eseményen.


Vizet és port spriccelnek egymásra, hogy a tavalyi év bűneitől megszabaduljanak. Aki siet még odaérhet, a buli április 16-ig tart. Tilos a Blikk bármely fotóját, írott anyagát részben vagy. Ez a nő csak ezzel mossa a haját, ami úgy nő, mint egy őrült , és egy ősz hajszála sincsen! Feloldja vízben a Kalmopyrint, majd a hajára keni.


Őrült hajak

Soha nem hinnéd el mi történik pár óra múlva! Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Sarah Jessica Parkernek nagyon nem vált be a mikrofon frizura.


Mena Suvari a rosszul megválasztott hajszínű sztárok táborát népesíti. Hiába jött divatba a barna, nem mindenkinek áll jól. Fürtök hozzá a kívánt mennyiségű ha. Mégis bevállalják a nők Ez aztán a színkavalkád! Apropó, gondolom, most iszonyú kíváncsiak vagytok, hogyan készül egy ilyen őrült vagány haj, mennyi meló van vele, és ki vállal be ilyet.


Nos, a jó hír, hogy akár ti is kaphattok ilyen frizurát. Hogy hogyan, azt hírszerkesztőnk, Sophie elmeséli. New York kifutóin hajmodellként, méghozzá nagyvárosi. Nincs több kétség: már tudjuk, hogy mi igaz Miley újabb szakításának híréből. Miley Cyrus tett róla, hogy ebben az évben ő legyen a legutáltabb sztárok egyike, hiszen elképesztő érzéketlenséggel vetett véget házasságának, Liam Hemsworthel, majd pár héttel később leszbikus szerelmétől, Kaitlyn Cartertől is hasonlóképpen vált el.


Az a bizonyos kis fekete koktélruha, vörös rúzs, Kelly Bag… Sosem mennek ki a divatból! Vannak bizonyos frizurák, melyeket közéjük sorolhatnánk, de ezek szerencsére többen vannak. Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Ehhez pompásan illeszkedett egy bohóc sipka. Szerda a Crazy Hair Day, avagy az Őrült Hajak Napja.


Őrült hajak

Davor hajából nehéz lett volna különleges frizurát varázsolni, így másként kellett megoldanunk. Elég hatásosra sikeredett. Aztán következett a Kedvenc Mesehős nap.


DIY- őrült , videóimádó. A legcukibb frizuraőrület - Az elrejtett macska esete. Ez a kettő mégis hogy kapcsolódik össze? Hát úgy, hogy a cicák mindenhol hódítanak.


Ha akarjuk macskaformát is borotválhatunk a hajunkba, amit el is rejthetünk a csodaszép hajunk alá. Merész, szokatlan, vicces és őrült frizurákat láthatunk a most következő képeken. A legőrültebbek attól sem riadnak vissza, hogy kedvenc állatukat, színészüket, festőjüket vagy tárgyukat elevenítsék meg újra frizurájukkal.


Teljesen bekattant Rebel Wilson. Lepd meg ballagó baráto szeretted valamilyen őrült ajándékkal inkább. Válogass a kínálatunk között és a meglepetés garantáltan nem marad el! Tájékoztatni szeretnénk, hogy a jobb és gyorsabb felhasználói élmény szolgáltatása érdekében, (akár a legtöbb rendes weboldal) sütiket (cookie) használunk.


Robert Pattinson szerencsére az Alkonyat forgatásán nem ezt a hajat viselte. Rövid hajak a porondon, nőies.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések