2017. május 25., csütörtök

Hogyan hódítsam meg a rák férfit

Ha igen, akkor most könnyedén kiderítheted és elcsavarhatod a fejét! Hagy hogy Ő hódítson meg Tége udvaroljon Neke és levegyen a lábadról. Ne lepődj meg azon, hogy a férfi netán még nálad is jobban igényli, hogy beszélhessen magáról. Hallgasd meg , figyeld a gesztusait, bólogass, ha érte amit közölni akar, de nyugodtan kérdezz, ha van mit. Ha a pasi beszél, az nem azt jelenti, hogy csendben kell végigülnöd a találkozást.


Hogy hogyan hódíthatod meg ? Hősszerelmes típus, és a hosszú távú kapcsolatok híve. A Rák pasi érzelmi biztonságot keres. Más megoldás úgysem létezik és nem is érdemes más megoldást keresni. Sokkal nehezebb kérdés: ha véletlenül úgy alakul, akkor hogyan tudsz megszabadulni tőle?


Ha meg akarod hódítani az oroszlán férfit , le kell nyűgöznöd és milyen más módón tehetnéd ezt meg , mint az öltözék és a hozzá társult attitűd által. Az oroszlán férfi hangsúlyt fektet az öltözékre, így ha kegyeibe akarsz férközni neked is ízlésesen kell öltöznöd és nőiesen. Erre lehet pontos receptet adni, de soha nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Rák nagyon csökönyös és makacs tud lenni. Roppant megalázónak tartja az állandó kritizálást, ha nevetségessé válik mások előtt, akkor összeroppan.


Lehangoltságát azzal fokozhatjuk, ha magunk is lehangoltságot mutatunk. Ha nem szeretné hogy az első repülőjárattal a világ végére meneküljön, soha nem mondd meg neki, mikor, mit és hogyan csináljon. Inkább várd ki, míg magától kér segítséget.


Segítségére és jólelkűségére mindig számíthatsz mindaddig, míg nem használod ki és nem akaszkodsz rá a nap minden percében. Ha tudni szeretné mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled! Szerelmi étvágya változó, ám általában a hosszan. Igazítsd meg a inggallérját és közben simítsd végig állát! Mindig figyelmesen hallgas nézz a szemébe!


Hogyan hódítsam meg a rák férfit

Ha kell, védd meg az álláspontodat, légy határozott. Pirulj el egy ajánlat hallatán. Kérdezgesd kitartóan, hagyd hogy beszéljen magáról.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi. Megírom ezt a cikket annak ellenére, hogy ezáltal veszélyeztetem azt, hogy a többi férfi megorrol majd rám amiatt, hogy nyilvánosságra hozom a gyengeségeinket és ezentúl védtelenek lesznek. Hogyan hódítsak meg egy rák férfit ? Közeledés felé: csak őszintén! Könnyű volt észrevenni, mert szép és sugárzó. Van egy mondás, mely szerint a legszebb nő azé lesz, aki meg meri szólítani.


Hogyan hódítsam meg a rák férfit

Teljesen őszintén és udvariasan közeledj felé. MINDIG egy KÖVETKEZMÉNY. Nem, nem, nem… Nem úgy kezdődött, hogy tegnap még puszi-nyuszi volt, virággal a szájában térdelve a legdrágább étterem közepén, ahová csak úgy minden nap el szokott vinni, hogy átadjon egy brill gyűrűt, majd ma reggel meg husss… elvitte a róka. A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út.


Mondta talán nagyanyánk, s bizonyos szinten igaza volt, mert ha ennek a férfinak mondjuk a szeretetnyelve a Bikában van, akkor egy finom vacsora egészen biztosan sikerrel járna nála. Akkor fog felnézni rá ha egyszerre vagy humoros és titokzatos. Mivel hódítsam meg újból? Nem ez az első gesztus tehát, mellyel meg kell próbálnod felkelteni lovagod figyelmét, de, ha már szárba szökkent közöttetek a flört, és le sem tudja rólad venni a szemét, egy csábos kacsintással azt is el tudod érni, hogy végre hozzád lépjen.


Ha szerényebb eszközökkel szeretnéd az ujjad köré csavarni, kacsints. Amiért viszont mégis megéri vele járni, az a családcentrikusság, az érzékenység, az odaadás és a ragaszkodás. Nagyon tetszik nekem egy nálam évvel fiatalabb férfi kollégám (éves), aki februárban vált.


Az ex-feleségével évig tartott a kapcsolata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések