2017. május 4., csütörtök

Eladó ház aggteleken

Eladó ház aggteleken

Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingatlanok Aggtelek - ingatlan. A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Az ingatlan melegét házközponti padlófűtés adja, ezen felül hőszigetelt fa ablakokkal rendelkezik.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Hívd fel a hirdetőt most, és tudj meg mindent erről az eladó családi házról! Tetszett ez az eladó Aggteleki családi ház ? A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem apropóján is. Eladó házat keresel Aggtelken?


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Sokak álma lehet ez a szép, csendes helyen felépített ingatlan. Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Persze azért nézelődj is tovább az eladó Aggteleki házak között, hátha még ma megtalálod álmaid otthonát a megveszLAK széles ingatlan kínálatában.


Leírás Kertvárosi kitűnő állapotú családi ház eladó Eladásra kínálok Sárospatak kertvárosi részén egy 164nm-es ,egy szintes, ytongból épült, kitűnő állapotú családi házat. Az Éden Vendégház ingyenes pezsgőfürdővel, úszómedencével és játszótérrel várja vendégeit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Aggteleken , 7méterre a Baradla-Domica barlangtól. Praktikusság, kényelem, valamint nyugalom jellemzi.


Kitűnő vendégház, kedves tulajdonos, modern, nagyon tiszta hatalmas családi szoba, hűtő, mikró, kávéfőző a szobában, a kertben jakuzzi. A Startlakon db fényképes aggteleki eladó ház - házrész hirdetés vár. IIH - Nekézseny csendes falusi környezetben eladó 80müdülõ, nyaraló - Üdülõ - Nyaraló (Nekézseny, Borsod-Abaúj-Zemplén megye) ingyenes ingatlan hirdetés feladása a weboldalon. A kert az Aggteleki – cseppkőbarlang bejáratára néz! Aggteleken bármilyen idegenforgalmi , egészségügyi, vagy egyéb átrohanó turizmust megállásra késztető tevékenység űzhető (bővebben a PERSPEKTÍVA menüpontban).


Közműdíjak fizetve, az ingatlan teher- és permentes, szomszédaink segítőkészek, kedvesek (egyikőjük a ház gondnoka). Aggteleken családias vendégházunkban várjuk Önöket. Magyarország legészakibb peremén a Gömör-Tornai Karszt ölelésében található Aggtelek.


Az eladó házak között többféle kategória megtalálható és persze Aggteleken városrész szerint is szűrhetjük a találatokat. A főépületben szinten, szoba, fürdőszoba, közös konyha étkezővel található. A gyöngybagolyról szóló tények és információk.


Eladó ház aggteleken

Aggteleken a Baradla-barlang bejáratától perc sétára, 9nm-es saroktelken, jól működő, állandó és folyamatos vendégkörrel rendelkező vendégház, berendezéssel együtt eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések