2017. május 8., hétfő

Koala maci plüss

Koala maci plüss

Természetesen az is jó kiindulópont, ha az alapján választasz, hogy mit szeret a másik: ha köztudottan kutyabarát, biztosan örül majd egy plüss kutyusnak, ha viszont szeret sokat aludni, jó választás lehet egy plüss párna valamilyen vicces felirattal. Nagyon puha, aranyos koala plüss. Az aranyos plüss koala maci élénk színeivel és zörgős felületével felkelti a kisbabák figyelmét, sőt még rágókaként is funkcionál. Praktikus, csíptethető részét babakocsira, kiságyra, hordozóra lehet feltenni, így az utazás is vidáman telik. A termékeink magas minőségűek és tanúsítvánnyal rendelkeznek, így teljesítik az összes szükséges követelményt.


A kínálatunkban minden típusú és nagyságú plüssállatot, mesefigurát és bábot is megtalál. Plüss Koala maci – cm. Szép kivitelű egyedi darab, gyerekek és felnőttek kedvence. Három éves kor alatt nem ajánlott!


Aranyos plüss maci eladó! Személyes átvétel Vácon vagy Budapesten, illetve postán tudom elküldeni. Kérem, tekintse meg a többi hirdetésemet is. Rengeteg mindent árulok: bútorok, ruhák, játékok, kön. Manapság az Angry Birds figurák is óriási népszerűségnek örvendenek.


Koala maci plüss

A plüss figurák univerzálisak, egész pici babáktól elkezdve akár ballagó diáknak is ajándékba adhatjuk. A plüss maci valamilyen oknál fogva nem csak a gyermekeket de a felnőtteket is lenyűgözte. Legnépszerűbb termékek. Tökéletes ajándék gyerekeknek, ismerősöknek.


Ez a cuki plüss Koala nem csak, hogy elbűvölően aranyos, de még egy különleges tulajdonsággal is rendelkezik. Bobobaby Szív alakú patchwork plüss játék, Maci , BoboBaby Egyedi és puha kis barát, ami patchwork technikával készült. Jellemzői: simogatóan puha kordbársony anyag könnyen meg tudják fogni, játszha. A puha, igényes kidolgozású, aranyos állatfigurák között nemcsak róka, husky, koala vagy denevér található, de vidra, schnauzer, delfin vagy pingvin plüss is. A Wild Planet kollekcióban 95-féle állatos plüsst találhatsz!


Koala maci plüss

Jololo pink maci mert hibátlan. A cm-es külön rendelhető. Ha együtt választo mint anya és kölyke. Ruhák, Táskák, Háztartási eszközök, Kozmetikumok, Játékok, Férfiaknak is. Ezt a bájos koalát most közelebbről is megismerhete hiszen a közös játék alkalmával mindig magaddal vihete és akár együtt.


Ha úgy gondolo hogy van a. Vadállatok - cm-es koala maci. Enchantimals plüss figura. Cirógas táncolj vele és vidd magaddal! Khloe egy imádnivaló, interaktív plüss koala maci , amely reagál az érintésedre és a hangodra.


Tedd a csuklódra, a hátizsákodra vagy akár a hajadba! Kedvenc Pomsie koala maci féle reakcióra képes és több, mint szuper hangot hallat, valamint világít a szeme is. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Welcome to Hanya Toys Shop!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések