2017. május 8., hétfő

Fiatalabb férfi

Ha a nő az idősebb, akkor máris más a vélemény, pedig az anyáskodni szerető nő számára vonzó lehet a fiatalabb fiú, aki még élvezné a meghosszabbított kamaszkorát. Ha egy férfi például csak a nálánál legalább tíz évvel - vagy akár többel - idősebb nőkkel tudja elképzelni magát, amögött anyakomplexus állhat mint pszichés ok. Ugyanígy, ha egy nő választ jóval fiatalabb férfit, anyáskodási igényét elégítheti ki a párkapcsolatban - mondja a pszichológus. A fenti állítással a éves Dan is egyetértett, aki szerint az idősebb. A fiatalabb férfi irtó szexi Bár az érett férfiak is rettentő vonzóak tudnak lenni, azért egy fiatal és energikus pasi nagyon is befutó.


Valahol azt is olvastam, hogy amíg egy egyedülálló negyvenes nő el tudja magát tartani, és helytáll minden fronton – legyen szó a gyerekekről, munkáról, háztartásról – pont azért. A mai 40-es nő tudja, hol rontotta el a házasságát, tudja, mivel tartsa fenn a tüzet, és tudja, mire vágyik a fiatalabb férfi. A mai 40-es nő szexuálisan a csúcson van, így a fiatal férfinek fel kell kötnie a gatyáját, ha lépést akar tartani az érett nővel. Ha pedig kötelességnek érzi a számára egzotikus kalandnak kínálkozó viszonyt, messze fut.


A fiatalabb férfi emberileg egyenrangú lehet velünk Sokszor kiderül, hogy azok a férfiak, akik idősebb nőt választanak, már eleve egy olyan családból jönnek, ahol az anya vagy a női testvérek is dolgoznak, egyenrangúak a férfiakkal. Ha azt érzi, hogy a nő előrébb tat az élet különböző területein, mint ő, vissza akarja szerezni öntudatlanul is a vezető szerepet és elindul a dominanciaharc. Egy új kapcsolat, főleg egy fiatalabb nővel, új célokat a amitől fiatalabbnak, energikusabbnak érezheti magát a férfi. Arról nem is beszélve, hogy egy húszas éveiben járó lány még formálható, míg egy olyan, aki már több mindent megélt, jobban tisztában van magával, az igényeivel.


Nem biztos, hogy hosszú távra tervez veled Bizonyos életkor felett - mondjuk, ez a harmincas években már bőven szóba jöhet - mindig gyanakvásra adhat okot, ha egy pasinak nem volt még igazán komoly párkapcsolata. Személyeskedéstől mentesen: nekem még az jutott eszembe a cikk kapcsán, hogy az idősebb nő- fiatalabb férfi párosok gyakorivá válása mögött nagy eséllyel a fiatalságkultusz is lehet. Ma már sokan a szerelem akadályának látják, ha valakinek van egy kis pocakja, őszül, már nem néz ki fiatalnak. Nem csak a valós életben, hanem a filmszakmában is sokakat foglalkoztat a fiatalabb férfi -idősebb nő közti szerelmi és szexuális kapcsolat. Ez a felállás már nem egy produkcióban felbukkant, sőt, központi téma is lett.


Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amiket érdemes. Egy fiatalabb férfi könnyen megfűszerezheti az intim perceket. Egy hosszabb házasságból kilépő nő például könnyen érezheti úgy, berozsdásodott az ágyban, és az amúgy élvezetre kitalált időtöltés már-már unalmas kényszerré vált. S bár saját bevallása szerint eddig az idősebb korosztályt kedvelte, nem zárkózik el egy fiatalabb férfi személyétől sem, ha megvan köztük a szükséges kémia. A szerelem persze nem a koron múlik.


Fiatalabb férfi

Remélem, megtalálom őt, mint zsák a foltját. Hiszek a vonzás törvényében. Minden más esetben csupán a köznyelv ragasztja a “pedofil” szót az illetőre. Véleményem szerint ahogyan az egyenjogúság úgy a boldogság is megillet minden férfit és nőt a korától függetlenül, és ha az illető ezt egy 20évvel fiatalabb férfi mellett éli meg akkor semmi akadálya. Az idősebb nő és fiatalabb férfi felállás egyetlen hátulütője mégsem abban keresendő, hogy mi lesz évekkel később, vajon lelép-e a férfi egy fiatalabb nővel, hanem az, hogy az idősebb nő érez-e magában elég türelmet, toleranciát és támogatást, hogy végigkísérje a fiatalabb partner egzisztenciájának kialakítását.


Sok nővel előfordulhatott, hogy olyan férfiba szeretett bele, aki évekkel fiatalabb volt nála. Bár több esetben találkozhatunk a koránál érettebb személyiséggel, illetve olyan példákkal (akár a hírességek között is), amikor nem törődnek a korkülönbséggel, mégis felmerül a kérdés, hogy megéri-e belevágni egy ilyen kapcsolatba. A kapcsolat tartalma a lényeg.


Fiatalabb férfi

A jelenlegi párom 12évvel fiatalabb nálam,és 11éve élünk együtt,és nem cserélnék egyetlen “biztonságos. Jennifer Lopez egy tinédzser srácot szeret! No nem a valóságban (bár ki tudja), hanem a legújabb filmjében, A szomszéd fiúban.


Könyvet írok egy tabudöngető témáról. Az lesz a címe, hogy Fiatalabb férfit-idősebb nőt szeretni Arról szól, hogy létezhet-e, s ha igen, akkor hogyan egy kis, közepes, nagy vagy még annál is nagyobb korkülönbséges kapcsolat, amiben a nő az idősebb, s a férfi a fiatalabb. Ez összhangban van azzal az elmélettel, amely szerint a férfiak olyan nőkhöz vonzódnak, akik a termékenység jeleit közvetítik – azaz a fiatalokat.


Fiatalabb férfi

Sokat voltam társkeresőn és körüli férfiak NEM keresnek körüli nőt. Idősebb nő és egy jóval fiatalabb férfi ? Nő létemre én kezdeményeztem és közötti férfiaknál (na jó, annyiban, hogy írtam nekik) és nagyon nem megfelelő emberekkel találkoztam. Aztán jött egy nálam jóval fiatalabb férfi az életben és most vele vagyok együtt. Tina Turner évekig élt egy bántalmazó kapcsolatban, szabadulását követően alakult úgy az élete, hogy egy fiatalabb férfi oldalán találhatta meg újra a szerelmet.


Tizenhat évvel fiatalabb szerelmével már több mint éve élnek boldog párkapcsolatban, így a rosszakaróknak egy szavuk sem lehet. Teljesen mindegy, hogy hány év van a két fél között, a lényeg az elköteleződés, és az, hogy összeilljenek. Egy idősebb nő néha azért köt ki egy fiatalabb férfi mellett, mert nem elég neki az idősebb férfiak energikussága. Az energikus, sportoló, dolgozó nők jobban kiteljesednek egy fiatalabb férfi mellett. Lehet, hogy azt gondoljuk, nem sok ilyen pár létezik, de az igazság az, hogy a és év között a nők közel harmadának volt már fiatalabb férfival kapcsolata (a fiatalabb itt minimum évvel fiatalabbat jelent).


A férfi pedig a nő pénzére hajt. A világsztárok közül mind több nő mutatkozik nála tíz-tizenöt évvel fiatalabb férfi oldalán. A sokak számára visszatetsző jelenség a pszichológusokat és a szexológusokat is foglalkoztatja.


A francia Elle felmérést készített az átlagostól eltérő, mégis teljesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések