2018. május 31., csütörtök

Ikerláng szakítás

Valaki átküldte nekem, egy angol szöveg fordításaként. Ezért most megkísérlem én is megfogalmazni ennyi idő tapasztalatai után a fázisokat. Amikor az Isteni Férfiasság és az Isteni Nőiesség ikerfénysugarait kéred és hívod ebbe az életbe, a korábban különvált Ön -Tudat elkezd felébredni és gyógyulni. A vonzást többé nem lehet sem figyelmen kívül hagyni, sem pedig megállítani.


Könnyedén túljutsz az akadályokon, megértő lesz az emberekkel. A szakítás nagyon megviselt, mégis így utólag ez inspirált arra, hogy folytassam a tisztulásomat. Először vissza akartam kapni Őt, aztán szabadulni akartam mindattól, ami hozzá kötött.


Párkapcsolati problémákról, szakításról. Hogyan bánjunk a nehézségekkel? Mi van a gödör mélyén, és mi van azután? Meggyógyítja a több ezer éve sérült lelkeket, mert a két ikerláng csak akkor lehet egy kerek egész, ha minden karmikus köteléket, minden blokkot, minden félelmet, egót, és minden fájdalmat, sebet levetkőztek. Az ikerláng egyesülés fázisai egy öngyógyító program.


Milyen árnyak és milyen fények veszik körbe ezt a képet? Ikerláng szerelem - leplek és fények oldalról. Kezdjük az árnyakkal, leplekkel, baljós problémákkal! Miért veszélyes és miért csodás az ikerláng -eszmét minden napi életed mozgatójává tenni? Egy hamis ikerláng kapcsolatban az egyik fél mindig úgy érzi, hogy a másik üldözi a szerelmével, szabályosan megfojtja.


Néha felváltva üldözitek egymást, és ilyenkor az egyik fél pontosan tudja, hogy lazítani kellene a gyeplőn, és nem kellene minden időt együtt tölteni, de egyszerűen képtelen változtatni a helyzeten. Címkék: szeretet szerelem ikerláng ikerláng -szerelem. A hamis ikerláng hamis reményt nyújt, míg a valódi lelki társsal való kapcsolat pótolhatatlan.


A szíved összetörik, ha kiderül, hogy a hamis ikerlángod ugyanolyan mágikus kapcsolatban van másokkal is. Az igazi ikerláng azonban csak veled tart fent ennyire szoros kapcsolatot, és ezzel teljesen tisztában is vagy. Azért hívom így, mert ro.


A tökéletes párkapcsolat minden ember elemi vágya és szüksége. Ha hisszük, ha nem, minden emberi törekvésünk hátterében az a késztetés áll, hogy megtaláljuk életünk „párját”, azt az embert, aki szeretettel és bölcsességgel aranyozza be mindennapjainkat, akivel és aki által megélhetjük saját teljességünket. Az ikerpárok ugyanannak a léleknek a két felét képviselik. Sok rokonlélek áll közel hozzánk, lelki ikertestvérünk azonban csak egy van.


Ha ezt majd tudjuk mindketten, az ajándék Ő lesz…jönni fog szabad akaratából, ha itt az ideje. Ahogyan Odafent elrendeltetett. Ha az ikerlelkek akkor találkoznak, amikor még egyikük házas, az a házasság valószínűleg már felbomlóban van, és ezért jött el az ideje. Földanyát gyógyítja meg és Gaiat emeli fel a Mennyországi állapotokba, az Ősforrás rezgéseibe.


Nem vagy mindig fogékony a tükörlelked befogadására. Lehet, hogy éppen összetört, bánatos, túlterhelt, vagy egyszerűen csak fáradt és csalódott vagy, amikor egyszer csak feltűnik a semmiből. Valójában, már találkozhattál az ikerlángoddal, de valószínűleg elkerülte a figyelmedet. Egy keserű szakítás boldogtalan új élethez vezet! Amikor a szerelem napos oldalán állunk, nem igazán gondolunk arra, hogy egyszer végét érhet az a kapcsolat, amelyben épp szerelmesen és felhőtlenül élünk.


Egy mások előtt felvállalt ikerláng kapcsolat abban az értelemben szerintem bánthatja azokat,akik emiatt szenvedtek (régi kapcsolatokat),de abban egyetértek-ha így értettehogy bármennyiszer is távolodjanak el egymástól,az sosem lehet háború,nyílt viszály,veszekedés,nálunk legalábbis soha nem volt. Frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik.


Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések