2018. május 10., csütörtök

Nyilas nő párja

Nyilas nő párja

Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Kossal azért jön ki jól a Nyilas , mert e jegy szülöttei megértik a Nyilas szenvedélyességét, lelkesedését bizonyos dolgok iránt. Bármi is legyen az, ami a Nyilas életében nagyon fontos szerepet tölt be - például egy hobbi -, a Kos teljes mértékben elfogadja ezt, így a Nyilas nem érzi korlátozva magát. Fantáziája révén a legszürkébb életből is képes kisajtolni a nagystílű eseményeket.


Nyilas nő párja

Optimista nő , aki nem bíbelődik apró-cseprő házimunkákkal, inkább felfedező körútra, vagy világkörüli társasutazásra indul. A Nyilas nő szerelmi horoszkópja. S ha nem teheti, legalább elképzeli. Az ideális Nyilas -lelkitárs mindenhez ért a filozófiától a szexig, és nem is fél gyakorlatba helyezni azt, amit prédikál.


BAK (december 22.- január 20.) Ha “mi rólunk” van szó, a Bak igen egyszerű szabályokat szab: a gazdag, a sikeres, a hatalommal rendelkező, az jöhet. Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy.


Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. Ha a Nyilas olyan szeretőt talál, akit érdemesnek tart saját magára, akkor idővel nagyon kötődni tud hozzá. Szűz férfi és Nyilas nő kapcsolata. Szűz általában vonzza a szép nemet.


Elbűvölő társasági lény, aki sokak szimpátiáját kivívja. Bármilyen fagyos hangulatot képes feloldani egy-két szellemes megjegyzésével, párját pedig egyenesen elbűvöli. Számára az ideális pár az olyan férfi, aki nem veszi rossz néven, ha kedvese rámosolyog valakire, aki türelmes, és szíve hölgyét eléggé szereti ahhoz, hogy elfogadja olyannak, amilyen, nem akarja megváltoztatni párja alapvető tulajdonságait. Természetesen viszont ő sem viseli el azt, ha párja megcsalja, olyankor dühbe gurul és tör, zúz. Sok esetben vakmerő élethelyzetekbe lavírozza magát a Nyilas nő , de hosszú távú, őszinte párkapcsolatra vágyik.


Nyilas nő párja

Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy, ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán. Mivel fontos számunkra a kommunikáció, de a nyugalom is, ezért az egyik legtökéletesebb parterünk egy Nyilas férfi lehet. Nyilas és Kos szerelmi kompatibilitása Erős A Mars-Jupiter páros általában ideális kiegészítői egymásnak. Mindketten aktívak, spontánok, szeretik a társasági életet, extravagáns ízlésük van és úgy egyáltalán, élvezik az életet. Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas -jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet.


Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Az intellektuális összhang kitűnő, sőt, a Nyilas nem is rossz szerető, ezért a két jegy közt van lehetőség igazán mély és tartalmas kapcsolatra. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas , mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. NYILAS NŐ szerelmi horoszkópja A nyilas nő számára a szerelem teljesen természetes dolog, mentes minden női rafinériától és nagy érzelmi tobzódástól.


Nyílt és őszinte, és ugyanezt várja cserébe a társától is. Fontos számára, hogy partnere egyben lelki-szellemi társ is legyen, és mindig ébren tartsa érdeklődését. Jó napra számíthat, igaz, hogy egyben ez egy dolgos nap is lesz. A jegyében járó Jupiter a Vénusszal kerül fényszögbe, ami szerencsét hozhat önnek, habár ezért a szerencséért valószínűleg meg is kell dolgoznia.


ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez! Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas , de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati. A Vízöntő nő a tökéletesen független nő. Vicces, okos, kalandvágyó, soha nem ragaszkodó vagy féltékeny, nem követelőző és nem túlzottan érzelmes.


Kiszámíthatatlan és vágyik az izgalomra. Bármi, ami ezzel a nővel történik, és bárki, akit választ, egy csodálatos kapcsolatban lesz részük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések