2018. május 2., szerda

Bika szerelmi horoszkóp 2019

Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.


Az Újhold az Oroszlán jegyében önt szerelem tekintetében nem érinti. Viszont az ön uralkodó planétája, a Vénusz is az Oroszlán jegyében tartózkodik, és magnetikus kisugárzást kölcsönöz önnek. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.


Napi horoszkóp Nehéz lesz érdemben kialakítani kapcsolatait. Ha új társat talál a romantikában, több rejtélyt kap, mint biztonságot. Kerülje azok társaságát, akik esetleg érdekből szeretik.


Heti horoszkóp A Mars és a Vénusz a Bika jegyében áll, ám a Mars nem tudja kifejteni a hatását. Ezzel szemben a szerelem nem áll a csillagok programjában. Hogyan befolyásol az Aszcendensed? Ha Aszcendensed a te jegyedben, tehát a Bika jegyében áll, a föld elem rendkívüli módon felerősödik. Annyiszor el tudja a Bika hölgy fejét csavarni a párja, akárhányszor csak akarja.


Ebben természetesen maga is tevékenyen részt vesz, és többre nem is vágyik. Ha egyedülállók, akkor sem lesznek magányosak, mindig akad valaki, aki csapja majd nekik a szelet. Ugyanakkor a szinglik meglelhetik az évben a nagy szerelmet.


Bika szerelmi horoszkóp 2019

A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg? Most eláruljuk, ez hogy lehetséges! Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet.


Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Ez vár rád szerelem terén. Ha párkapcsolatban élsz, a nyári időszak nagyon jó hatással lesz mindkettőtökre.


Bika szerelmi horoszkóp 2019

Megtudhatja, hogy szerelmi életében és karrierjében mire érdemes fókuszálnia, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az évből. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Szingli: Szuper kedved van, de fizikailag nem vagy jó formában, tompa és enervált vagy, amitől minden feladatoddal iszonyú lassan haladsz. De ne enged hogy ez elrontsa a hangulatodat!


Párban: Meg kell találnod az egyensúlyt a meló és a magánéleted között. Bika (IV. – V. 20.) Harmonikus és békés hangulat költözik kapcsolűatodba. A nyugalom teljesen más irányba viszi el a pároddal való szerelmi életedet, ami azt jelenti, hogy nagyobb hangsúly kerül a szexualitásra.


Szingli: Füledbe juthat egy pletyka rólad és egy olyan srácról, akihez igazából semmi közöd. Nevess rajta inkább egyet és lépj tovább, mert minél többet foglalkozol vele, annál jobban úgy tűnik, hogy van valóság alapja. Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod!


Egy régóta várt, talán romantikus jellegû találkozás ma, a nagy készülõdés ellenére hirtelen elmaradhat, esetleg nem azt az eredményt hozza, ami tõle elvárható lett volna, így, könnyen kétségek merülhetnek fel önben, kedves Bika , eme kapcsolat jövõjét illetõen. Szerelmi Horoszkóp Bika (április 21. – május 21.) Föld jegy. Szeret is minden földi jót, amit csak adhat számára az élet.


A Bika mindent szeret, ami a kényelmét és nyugalmát szolgálja. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt. Izgalmas, fordulatokban bővelkedő év áll előtted. Nagy változásokra számíthatsz.


Figyelmed középpontjában az anyagi és érzelmi biztonságod megteremtése, stabilizálása lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések