2018. május 14., hétfő

Miért nem kívánom a szexet

Miért nem kívánom a szexet

Ennek ellenére számos oka lehet annak, hogy miért nem kívánja a pár egyik fele a szexet. Ha eltűnik a szexuális igény, akkor lehet, hogy a párkapcsolatban olyan eltemetett konfliktus vagy deficit van, amely az intimitást rombolja. A szex eltűnése azt mutatja, hogy valami nem működik a kapcsolatban, és ezen dolgozni kell. Valahogy nem mindig kívánom a szexet vele, csak nagyon ritkán.


Szinte soha nem kezdeményezek, így csak akkor van valami, ha ő kezdi el, ez is nagyon ritkán, ennek ellenére mikor belelendülünk, tényleg át tudom érezni a dolgot, élvezem is. Néha tehernek érzem az együttlétet, pedig nem lenne szabad. Ezért egyáltalán nem lebecsülendő probléma, ha egy párkapcsolatban a szex idővel háttérbe kerül.


Nem mindig a nőknél akad a dolog. A lanyhuló szexuális élet és a rossz kommunikáció miatt egyszerű dolog a legtöbbször ráhúzni a vizes lepedőt a nőkre mondván, ők nem kívánják már a szexet. A problémám az, hogy kb. Az együttlétek elé nem csupán a libidó csökkenése vagy hiánya tesz akadályokat, hanem a változókorral együtt járó hüvelyszárazság is, ami miatt a szex akár fájdalmassá is válhat. Lőrincz Ildikó szerint nem ritka, amikor az illető a 30-as.


Nincs intimitás, csak szex. Probléma: A nőknél az egész szex-ügy nem a lábuk között kezdődik, hanem a fejükben és a szívükben. Ezt a kettőt kell megnyerne hogy jackpotod legyen vele az ágyban – és ez nem csak a kezdeti hónapokra vonatkozik, ez egy nőben alapból és örökké így van. A menopauza számtalan változást előidéz a szervezetben, és mivel a női nemi hormonok szintje vészesen lecsökken (előbb a progeszteroné, majd később az ösztrogéné), ez sajnos hatással van a libidóra is. Miért nem kívánom a szexet ? A kapcsolatunk elején naponta többször is szexeltünk a barátommal, még csak hónapja vagyunk együtt, és már van, hogy heti 1-alkalommal csináljuk, mert egyszerűen nem kívánom , semmivel sem tud felizgatni, és ha izgalom nélkül csináljuk, akkor ugye fáj, mert nem vagyok elég nedves, és ettől mégjobban elmegy a kedvem.


Nem kívánom a szexet , miért ? Novynette fogamzásgátlót szedek már vagy fél éve. A szívbetegek körében a libidó leginkább a depresszió miatt csökken, ami háromból egy szívrohamból felépülő betegnél előfordul. Ez az állapot gyakran gyengíti a szexuális vágyat, és a férfiak körében hozzájárul az erektilis diszfunkcióhoz. A férfi életében is lehetnek olyan dolgok, amelyek miatt kerüli az együttléteket. Nem nedvesedik be, a hüvely száraz marad és kidörzsöli a pénisz.


Alapvető probléma, hogy nem kívánod a szexet. Hogy miért nem , ennek oka van, lehet, hogy csak egyetlen rosszul sikerült szeretkezés, de mindenképpen van oka. Ha csak egy alkalom is volt, ami nem sikerült jól, esetleg fájdalommal járt, akkor is kialakulhat egy. Az utóbbi időben viszont nálam valami fokozatosan megváltozott. A férjem fogalmazta meg így a problémánkat: kívánom a szexet , az orgazmust, de nem őt kívánom.


Fantáziálok szex közben, máshogy nem jutok el a csúcsra, pedig a párom nagyon ügyes. Végül kétszer megpróbáltuk, de nemhogy jobb lett volna, még rosszabb volt vele, mint valaha. Eljátszottam, hogy minden rendben, de a fejemben az a másik lány járt, aki nyilván karcsú, nem tej- és hányásszagú, és biztos imádja a szexet. Iszonyatosan zavart, hogy nem adhatom meg neki azt, amire minden pasi vágyik. Ha partnere elutasítja a kezdeményezését, valószínűleg oka van rá, de ennek semmi köze ahhoz, hogy mit érez ön iránt.


Most megtudhatja, általában miért mondanak nemet a férfiak, és mit tehet, hogy párja mihamarabb igent mondjon. A folytatáshoz kattintson fent a kék nyílra! A nő megvonja a szexet , ha csalja a párját: lehetséges, hogy a nőt azért nem érdekli a szex, mert egy másik férfit kíván.


Amennyiben felmerül a megcsalás gyanúja, érdemes először higgadtan előhozni a témát. A reakcióból úgyis kiderül, hogy mi a helyzet. Megoldás ilyen esetekben persze nem sok van. Tehát még nem voltál terhes. Akkor kívánom , hogy amikor majd az leszel, esetleg nem kívánod a szexet és érzékenyebb is leszel, senki nem fog azzal ijesztgetni, hogy hát bizony hagyd ott a gyereke(i)d apját, mert ez a kapcsolatod végét jelenti!


Miért nem kívánom a szexet

Szeretem a férjemet de valahogy mégsem kívánom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések