2018. május 2., szerda

Napi szerelmi horoszkóp halak

Napi szerelmi horoszkóp - Halak. Kártyaképek: Seres-Nagy Katalin. Egészség horoszkóp A Hold a Skorpió jegyében lesz a hét közepén.


Ettől ingerlékenyek lehetünk, szétszórttá válhatunk, és túlságosan érzékenyen reagálhatunk mindenre. Az alvászavarok ellen fogyasszunk gyógyteát! Szerelmi horoszkóp A Vénusz április 28-ig a Halak jegyében marad.


Friss napi horoszkóp HALAK látogatóinknak - Nézze meg a mai horoszkópját s tudja meg, már várható ma a KOS jegyűeknek! Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked szívügyekben a csillagok!


Napi szerelmi horoszkóp halak

Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi , heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Szerelmi Horoszkóp Halak (február 20. – március 20.) Víz jegy. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért.


A Tízmilliószoros nap miatt most, mindenkinek a gondolataira kell figyelnie. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban.


GYERMEK jel, ami árulkodik, hogy a gyermeked meleg (lehet). A legtöbb szülő nem szeretne azzal szembenézni, hogy esetleg meleg a kisfia. Ugyanakkor azt sem szeretnék, ha a gyermekük nem vallaná be nekik a másságát, ha esetleg ő már tudja vagy sejti.


Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! A Ráknak most áldozatot kell hoznia a siker érdekében, a Halak óvatosan nyisson a külvilág felé.


Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Azt kapod vissza valahonnan, amit bele is fektettél, és rajtad múlik, hogy ez most milyen érzéssel tölt el. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy átértékel mire mennyi munkát áldozol. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


A pozitív tulajdonságoknak nagy hasznát vesszük majd a kapcsolataink terén. Halak A mai napot szerelmi téren a nyugalom, s a harmónia jellemezheti, ami tökéletes alapnak bizonyulhat arra, hogy végre rendezze sorait, s, ha van párja, megbeszélje vele esetleges, ügyes. Heti horoszkóp A hét eleje vontatottan indul, az első pár nap biztosan nem lesz könnyű.


A Vénusz a Halak jegyében áll, ez kedvezően hat a szerelmi életére. Remek időszakot élhet át a kedvesével. Ha ön még egyedülálló, akkor a héten társra találhat.


A saját üzlet most rengeteg energiát követel öntől. A Mérleg a figyelem középpontjába kerülhet, a Nyilasnak ma igazán szerencsésen alakulnak a dolgai. Halak Ma igyekezzen minél nagyobb figyelmet fordítani a kedvesére, aki talán éppen ezt hiányolhatja mostanában a kapcsolatukból, ahogy talán ön is, kedves Halak.


Ha esetleg mégsem érzi, hogy ezzel gond lenne, most akkor is érdemes sokat együtt lenniük, hiszen nagyon kedvez a mai nap a szerelemnek a csillagok szerint! A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell.


A jegyében járó Szaturnusz a Plútóval találkozik, ugyanakkor fényszögbe kerül a Neptunusszal és a Merkúrral is. A szerelmi életében is kedvező fordulatra számíthat. Ez a konstelláció különösen a délelőtt folyamán teszi hajlamossá a búskomor gondolatokra, és egyben az érzelmi tisztázás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések