2018. június 8., péntek

Horoszkóp szűz 2019

A Szűz jegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Merkúr rendkívül racionális gondolkodásúak. Szeretik, ha a rend veszi őket körül, mivel így képesek mindent precízen és professzionális módon megoldani. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz , Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak.


Tudd meg, hogy a te vagy a. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Mit jelentenek a visszatérő számok az életünkben?


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Napi horoszkóp SZŰZ - olvassa el mai horoszkópját az EZO. TV Horoszkópok oldalain!


Ha Aszcendensed egy föld elemű jegyben ( Szűz , Bak, Bika) áll, akkor a földenergia, ami amúgy is jelen van a születési jegyed ( Szűz ) által, még erősebbé válik. Ez jó, ha hivatásodban tovább akarod képezni maga fel akarsz emelkedni, vagy általánosságban több pénzt akarsz keresni. KEDVES BIKA, SZŰZ és BAK, kérlek,.


Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek. Ebben a hónapban a Szűz ismét komoly sikereket érhet el a karrierje építése terén, megvillantva a benne rejlő átlag feletti képességeket. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes tö. A Szűz férfi nem a legodaadóbb apa, de családja jólétéért és biztonságáért bármire képes.


A jelenleg pár nélkül élő Szűz akkor járhat valóságos sikerrel, ha jó helyen lát neki a keresgélésnek. Fontos tudnia, hogy mire vágyik, és mi lehet számára a boldogsághoz vezető út, hogy így megkímélje magát a csalódásoktól, vagy egy esetleges elhúzódó, ám reménytelen kapcsolattól. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően.


Heti wellness horoszkóp - szűz. A cikk a hirdetés után folytatódik. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Dicséretes jellemű az, aki gerinces önbizalommal telt, de ha megtéveszti munkaadóit, annak egyedül csak ön látja kárát. Az Ikreknek most a pénzügyeit kell kézben tartania, a Szűz körül kényes kérdések kerülnek terítékre. Ne akarja egyszerre megváltani a világot, haladjon kis lépésekben, akkor biztos lehet benne, hogy minden döntését siker koronázza majd.


Ha kapko azzal többet árt magának. Bizonytalan az érzéseiben, de a legrosszabb, amit tehet, ha ezen kezd aggódni. Adjon időt magának, hogy eldöntse, mit érez. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre.


A munka hamar kifáraszt bennünket. Merd vállalni a rizikót, hiszen, ha valamiben szenvedélyesen hiszel, az meghozza gyümölcsét: tanulj sokat, és ne hagyd magad átverni. Pihenj eleget, és tervezd meg alaposan a napjaidat, ne hagy hogy kifolyjon az idő az ujjaid közül. Olvasd el a heti szűz horoszkóp mit tartogat számodra. Böngéssz további horoszkópjaink között is.


Nem szerete ha főnököd utasításokat ad neked és a napokban megtörténhet, hogy nyíltan is kimondo hogy nem helyesled a döntéseit. Ez elég ok arra, hogy összeugorjatok, de tudnod kell, hogy ebben az esetben Te leszel a vesztes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések