2018. június 19., kedd

Kos nő bika férfi párkapcsolat

Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva.


Bika nő és Kos férfi kapcsolata. Sok dologban hasonlóak, valahogy mégis nehezen indul a párkapcsolat. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik.


Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. A Skorpió férfi magas fokra hevíti a Bak nő izzó szexualitását. Kerülendő partner: a Halak férfi túlságosan álmodozó egy Bak nőhöz. A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki.


Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért csakis egy olyan férfi mellett lehetünk igazán boldogok, aki tud minket követni. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást.


A Kos férfi nagylelkű és becsületes. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Az irányítást soha nem adja ki a kezéből. Szereti, ha ő van felül mindenben.


Ezért hajlamos a korai magömlésre. Szerencsére ismételni nagyon szeret. Az érzéki dolgok kedvelője. Ha jól főz, az például hatalmas előnynek bizonyulhat nála. Nem illettünk össze egyáltalán.


Akivel egy bika nő összeillik, az a halak, szűz, bak. Legalábbis az én tapasztalataim szerint. Hajlamos arra, hogy megpróbálja birtokba venni és megváltoztatni szeretett társát. Kapcsolatuk gyermekáldás nélkül szinte elképzelhetetlen. Bikának, mint a Baknak fontos a csalá nagyon jó szülő válik belőlük.


Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Kos Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie.


Az a kérdés, hogy hosszú távon mennyire bírja az ikrek a bika nyugodt természetét, és fordítva, mondjátok el tapasztalatotokat nekem. Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában, ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért. Gond csak a szexualitásnál. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. Makacs és dinamikus, egész életében rohan. Egy Nyilas férfi számára két fő erény van: ha kiválóan tud a nő társalogni, és ha még kiválóbban tudja hallgatni az ő monológjait. Az utóbbi egyébként nem is olyan kellemetlen, ugyanis szellemes, és szórakoztató partner – ha azonban hasonló szónoki ambícióink vannak, időben adjuk fel.


Hagyj neki mozgásteret ahol az energiáit levezetheti, ne akard birtokba venni. Vonzó és tisztelettudó férfi , de akkor tudja önmagából kihozni a legtöbbet, ha a kapcsolata harmonikus szellemi értelemben is. A Mérleg nő divatosan öltözködik, illatos, lágy és nőies, de a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések