2018. június 11., hétfő

Nyilas nyilas kapcsolat

Nyilas nyilas kapcsolat

Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. A Vízöntőnek imponál a Nyilas dinamizmusa, humora, a Nyilas pedig rajong a Vízöntő eredeti, máshoz nem hasonlítható jelleméért. Nyilas nő és Nyilas férfi egyformán lelkesednek az élet minden öröméért, képesek is megteremteni maguknak egy felhőtlen lét feltételeit, ám ha a Nyilas nő úgy érzi, nem becsülik őt eléggé, hamar elillan, bármily magyarázat vagy lelkifurdalás nélkül. Nyilas és Bak szülők tehát legyenek mértéktartók, a Nyilas keressen magának a gyermeknevelésen kívüli tevékenységet is, a Bak pedig engedjen a szigorból, hogy gyermekeik a jólét és tudás mellett kiegyensúlyozott lélekkel kerüljenek az életbe. Tartasz ugyan kissé a Skorpiótól, de ugyanakkor vonz is a titokzatossága és a kiszámíthatatlansága.


Nyilas nyilas kapcsolat

Az is izgatja a fantáziádat, hogy ő még nálad is ravaszabb és rafináltabb. A legnagyobb gond az lehet, hogy hangulata néha szélsőségesen ingadozik. A nyár színvilága közel áll hozzájuk, ezért színválasztásukban előnyben részesítik a domináns és erős színeket. Vonzódnak a piros, sárga árnyalatokhoz, és általában jól áll nekik a bordó és bíbor színek mellett azok kiegészítője az ibolyakék és királykék is.


A Nyilas jelét a tűz elemi minősége hatja át. A szerelmi horoszkóp szerint érzelmi szinten a Kos- Nyilas megfelelő párt alkot. Egyik sem törekszik kisajátítani a másikat, mindkettő szabad szellem. A gyanakvó vagy féltékeny társ sem a Kos, sem a Nyilas jegyű szülöttnek nem tetszik.


Nyilas nyilas kapcsolat

Egyikük sem tűri, hogy személyes szabadságában korlátozzák. A föld jelű Bika és a tűz jelű Nyilas nem könnyen alkot tartós párost, ám az intelligens és finom megérzésű Nyilas , aki képes előre látni bizonyos helyzeteket, mindig nagyszerűen irányítja a társalgást és meggyőző érvekkel igazolja állításait, így még a Bikát is k;pes befolyásolni. Bika elfogadja a Nyilast, végül is nagyon komolyan veszi kapcsolatukat. Szűz és Nyilas között jó kapcsolat alakulhat ki, amennyiben e két szellemileg rendkívül érett egyéniség képes mérsékelni jegyének negatív oldalát.


Míg a Szűz jegyében születettnek veszélyekkel és anyagi veszteséggel járó gondokat lát a csillagjós, a Nyilas jegyűnek is nehézségekkel teli életutat jósol. Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret.


A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. Horoszkóp: NYILAS , NYILAS -OROSZLÁN párkapcsolat - “Sose haragudj meg arra, Ki durva szóval megsebez. Tudom jól, hogy fáj a sértés, Valld be, a fontos mégsem ez. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Ez a megállapítás a munkahelyükre éppúgy áll, mint a párkapcsolataikra.


A legtöbb nézeteltérés a Nyilasokkal talán éppen ebből fakad. Nem tipikusan hűtlen alkatok, de ha nem szavazod meg nekik a feltétlen bizalmat és megpróbálod szoros láncon tartani Nyilas partneredet, akkor záros időn belül búcsút is vehetsz tőle. Mindezt emberszerető, rajongóan optimista módon teszi. A törvényt tiszteli, de láza ha a humanisztikus eszményt, a szabadságát veszély fenyegeti. Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas -jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet.


Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Az állati rész a földhöz, az anyaghoz kötött, az emberi rész fantaszta, hiszen a Napot célozza. Ebbõl úgy látszik, mintha a Nyilas ember életének célja a nagy távolságok legyõzése, áthidalása lenne.


Homályos kilátások vannak hosszú kapcsolat kialakulására, általában rövid ideig tart a Rák- Nyilas kapcsolat. Ezeket, a Jupiter hatása alatt lévő tűzjegy alatt született embereket általában békés optimistáknak tartják. Jump to navigation Jump to search.


Holnapi horoszkóp - Nyilas. Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra.


Jól ért ahhoz, hogy előnyös megvilágításba helyezze pozitív tulajdonságait, kevés nő tud ellenállni neki. Egyáltalán szívesen költözködik, ha lehet, akár tengerentúlra is. Az állatöv kilencedik jegye, ahol a Nap elhagyja a téli napfordulót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések