2018. június 1., péntek

Szerelem nélküli házasság

A hivatalos jelentések szerint a házasságok százaléka ilyen, de a szakemberek szerint ez a szám valójában sokkal nagyobb, inkább százalék körül lehet, vagy még magasabb. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy milyen sokan keresnek rá online arra, hogy „szexmentes házasság ”. Az intimitás és a testi örömök, hozzá tartoznak a lelki harmóniához, ezért fontos részét kell, hogy képezzék a párkapcsolatoknak. Azért írok ide, mert fel szeretném hívni a nős férfiak figyelmét arra, hogy idejüket és energiájukat ne mindenféle kémprogramok beszerzésére és nyomozgatásra fordítsák, hanem a feleségükkel való kapcsolatuk megjavítására, ameddig nem késő. De, ha minden esetben a háttérbe szorítják a másikat, és nem akarnak időt, energiát szánni egymásra, az komoly problémára figyelmeztethet. Nagyobbik lánya apja Réka egyetemi nagy Ő-je, a kisebbé jelenlegi férje – akihez nyolc éve szerelem nélkül ment hozzá.


Szerelem nélküli házasság

Jane Austen az egyik legelső regényíró volt, aki a házasság és a szerelem témáját realisztikusan igyekezett ábrázolni műveiben. Bár maga, a korszakban igencsak szokatlan módon, sosem házasodott meg, gazdag tapasztalatokkal rendelkezett úgy a szerelem , mint a leánykérések területén. Tegyük fel, hogy rettenetesen éhes vagy, és az üzletek zárva vannak. A kirakatban meglátsz egy franciasalátával teli tálat. Mert a férfinak kell jobban szeretnie a nőt és nem fordítva.


Ha felnősz, és megismered a szerelmi élet művészetét, elfogadod a valóságát, napról napra növekszik benned. A házasság óriási lehetőség, hogy belenőj a szerelembe. Akinek a nyitott házasság kell, és megtalálja hozzá a párját, tegye. A szerelem örök, az örökkévalóság része.


Szerelem nélküli házasság

Ismerek egy olyan srácot, aki nyitott házasságban élt a feleségével, közben nagyon szerelmes volt bele. Ha amegtalálod hozzá a páro hát nosza! Bár valószínűleg erre könnyebb ráfaragni.


Az emberek többsége ugyanis még kötődik ehhez az együttélési formához. Igaz: a fő motiváció a családalapítás, de ha jobban megnézzük, a gyermektelen együttélésben is a házasság az uralkodó viszonyrendszer. A választás a kettő között.


Szerelem nélküli házasság

Furcsa lehet amit írni fogok. Azt tudni kell, hogy nem egy átlagos kapcsolatnak indult. Barátok voltunk, aztán egy át bulizott éjszaka után az agyában kötöttem ki, de nem bántuk meg jó volt.


A szakítás mellett szól a kapcsolat ellaposodása, az egymás iránti közöny, a kommunikáció és a jobbító erőfeszítések hiánya, illetve az új szerelem. Fülszöveg A jelen kötettel a kiadó folytatja a neves író művelődéstörténeti írásainak kiadását. Meg van a másikkal szembeni kellő türelem és megértés. Amennyiben egy párkapcsolat ban szerelmet és gyűlölet et is megtapasztalsz, az nem más, mint egy függő szerelem.


Addig nem szeretheted igazából a partnere amíg a következő percben nekiesel, és támadni kezded. Ikerlángok, lélektársak egymásra találása, ikerláng szerelem , bölcsességek. Egy kis elméleti háttér arról mi az ami évszázadokon keresztül megtévesztette az éretlen keresőt, valamint némi energetikai magyarázat, miről szól a tantra, az ember ősi, természetes szexualitása, melyre csupán emlékeznünk kell. Isten teremtette a házasságot. Az, hogy a párkapcsolat, házasság alapja a szerelem , viszonylag új trendnek számít.


Szerepek a házasságban. A nagyszüleink korában még nem volt magától értetődő dolog, hogy a szerelmesek összekötik az életüket: évszázadokon keresztül gazdasági és gyakorlatias szükségszerűség volt a komoly kapcsolat. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Lehet szerelem nélkül házasodni?


Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem , s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot. S akire egykor úgy néztél, hogy meg tudtál volna halni érte, most idegen lesz, közömbös ismerős - egy másik ember. Kezdenek elkopni az érdekházasságok, a házasság előtti szüzesség, a férj ok nélküli tiszteletének a szerepe.


A nőnek otthon van a helye szlogen sem nagyon hangzik már el sehol. A kiváló és hosszan tartó házasság alapja nem a szerelem. Az esküvő után, a heves érzelmek idővel lecsillapodnak, és felmerülnek olyan élethelyzetek, olyan krízispontok, melyeken csak együttes erővel lehet túljutni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések