2018. június 15., péntek

Keresztény társkereső baptista

Keresztény társ, a magyar keresztény társkereső és közösségi oldal. Ingyenesen regisztrálhat minden társkereső keresztény felekezeti hovatartozástól függetlenül. A keresztény házasság nem erről szól. A második, hogy újra lefedjük, eltakarjuk a sérelmeket, mintha mise történt volna.


Ennek eredménye, hogy később még nagyobb vulkán tör ki, mint legutóbb, még nagyobb sebekkel. Szolgálatunk tagjai a Kecskeméti Baptista Gyülekezet tagjai. Ennek keretében jött létre ez a felekezetek közötti társkereső oldal az eliezer. Ez a társkereső oldal olyan megtért, gyülekezetbe járó élő hittel rendelkező testvéreket vár, akik komoly kapcsolatra vágynak, keresik azt a társat, akit Isten nekik szánt.


Készítettünk hát egy olyan társkereső oldalt, ahol megtért, élő hittel rendelkező, gyülekezetbe járó testvérek jelentkezését várjuk. Egy olyan csatornát, ahol őszinte, hívő társkeresők ismerkedhetnek, mert erre lelkészeink ajánlása ad biztosítékot. Kedves Hölgyeim és Uraim, kedves Testvéreim!


Keresztény társkereső baptista

Válogatott Baptista linkek, ajánlók, leírások - Baptista témában minden! Ennek érdekében csapatunk igyekszik minden egyes profilt külön ellenőrizni. Keresztyén társkereső Ébredés Felekezetközi Hírportál.


Igényes társkereső és barátkereső klub az év felettiek számára. Regisztráljon ingyenesen most az 50plusz-klubban hogy Ön is megtalálja a megfelelő társat vagy új ismerősöket. Imádkozzunk és böjtöljünk együtt, hogy Isten megmutassa, ki a megfelelő társ, akit nekünk. Azért írok neked levelet, mert azt gondolom, hogy a kapcsolatunk célt tévesztett lett. Azt tapasztalom, hogy nagyon sokszor csúszunk olyan kommunikációs, és egyéb helyzetbe, amikor nem felnőtt-felnőtt találkozik egymással, hanem egy felnőtt egy gyerekkel.


A Keresztényrandi egy olyan fényképes, online társkereső , ahová ingyenesen regisztrálhat minden társat kereső keresztény - keresztyén (katolikus, református, evangélikus, unitárius vagy bármilyen más egyéb vallású, pl. adventista) ember. A Randivonalon közel százezer keresztény társkereső vágyik ugyanarra, mint te – egy megértő társra, akivel megoszthatja az életét. Akik nem gyakorolják vallásukat, vagy esetlen nem is veszik komolyan azt, azok nem értik, mit jelent ez egy hívő számára. Másodszor, amit én biztosan elkerülnék, azok a társkereső portálok, legyenek azok keresztény címkével is felruházva. Ezeket éppen az első pontban leírtak miatt érdemes elkerülni.


Harmadszor: joggal kérdezhete (kérdezed is magadban) akkor hol? Nem, nem fogsz így maradni. Egy mindenképp működő e-mail cím, mert a rendszer a felhasználó minden üzenetét ide küldi ki. Nem kerül nyilvánosságra és általában csak elfelejtett jelszóhoz való segítségnyújtásra, valamint a kért értesítésekhez lesz használva. Teljes szívvel hisszük és reméljük, hogy e társkereső a szolgálatunkkal is Istennek tetsző módon végezzük el azt, amit ránk bízott.


Keresztény társkereső baptista

Szeretettel üdvözlünk tehát ezen az oldalon, örömmel köszönünk a keresztény társat keresők közösségében! A baptista mozgalom a reformáció során létrejött, protestáns alapelveket követő, keresztény ébredési, megújulási mozgalom. A mozgalmat hívják még baptista egyháznak , követőiket baptisták nak nevezik. Magdi éves békéscsabai társkereső tagunk.


Ezt írta magáról: Életvidám, fiatalos, jókedvű nő vagyok. Belépés a társkereső oldala. Böngéssz a több tízezer társkereső között!


Keresztény társkereső baptista

Csatornám célja, hogy az Istent dicsőítő énekeken, zene számokon keresztül, kö. ALMÁSSY ÉVA ajánlásával társkereső iroda komoly, megbízható, sikeres társközvetítést igénylő hölgyek és urak részére. Társkereső iroda Budapest szívében. Rendhagyó módon, egy keresztyén társkereső oldalon - Eliézer- ismerkedett meg egymással Robi és Zsuzsi. Kitartó várakozásukat Isten megjutalmazta és a nagy távolság ellenére egymáshoz vezette őket.


Az 50plus-Klub chaten tartalmas beszélgetéseket folytathat kedve szerint más év felettiekkel, és ezáltal kedves embereket ismerhet meg. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Egy miskolci társkereső nő, Anna (58) Baptista vagyok és ez meghatározza az életvezetésemet.


A Szentírás szavaihoz igazítom a gondolkodásomat, az erkölcsömet, tennivalóimat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések