2018. június 22., péntek

Oroszlán oroszlán párkapcsolat

Oroszlán és Oroszlán között szakmai szinten nagyszerű kapcsolat alakulhat ki, mivel életmódjuk és felfogásuk között itt állnak legközelebb egymáshoz. Az Oroszlán jegyben született őszinte, nyíltszívű ember, csak néha naiv. Különösen, amikor nemes és magasztos célok hevítik.


Ezeket viszont el is éri. A Kos- Oroszlán párosban mindkettõnek nagyon fontos a szex, mindketten könnyen fellángolnak, szenvedélyesek. A Nap uralta Oroszlán csillagjegy szülötte ragyogó jelenség, szeret mindig a figyelem középpontjában állni.


Az érzelmekben felületes Oroszlán jegyu szülött örök vadász, aki már egy bókot is képes szexszel viszonozni. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. Az egyén lényeges szó itt, hiszen ki akartok tűnni, ki akartok emelkedni a tömegből, ehhez azonban valamilyen szinten el kell határolódni másoktól. A csillagjegy középső neve akár a lojális is lehetne, ugyanis a végletekig hűséges.


Erre mondják, hogy elképelhetetlen kapcsolat. Két dudás egy csárdában nem fér meg egymás mellett. Kettejük közt nem ritka a delejes vonzerő, egyfajta ösztönös érzelmi kapcsolat. Két erőteljes egyéniség, akik uralkodásra termettek.


Utóbbi pedig sértve érzi magát még akkor is, ha ez a magatartás csak ritkán szándékos az Oroszlán részéről. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Minden egyes dicséret egy kisebb elégtétel a lelkének, ez által egyre nyitottabbá és kedélyesebbé válik. Nem kedveli a kalandorokat, maximális, kizárólagos figyelmet követel magának.


Oroszlán oroszlán párkapcsolat

Nem szereti a humort, ha vele kapcsolatos, mert az Oroszlán nem ismer tréfát, ha saját személyéről van szó. Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben. Bár a játékos kedvű Nyilas és a büszke Oroszlán kapcsolata heves vitákkal tarkított, kapcsolatuk nagyon is működhet, főleg akkor, ha megismerik és elfogadják, hogy a másik másképp szeret. Oroszlán kedvesünknek nagyon fontos az, hogy minden magánál gyengébb lényt a szárnya alá vegyen, s megvédjen, ha kell. Velünk is ezt fogja tenni, ha erre rászorulunk, ám a kérdés az, hogy tisztelni fog-e minket gyengeségünkért.


Párkapcsolat és önismeret) Kapcsolataiban felelősséget nem vállal, sokszor hűtlen. Mértéktelenül hajszolja az életörömöket, szeretne könnyedén és kényelmesen élni, feladatok és felelősség nélkül. Igazi vadászként az Oroszlán férfi is lesben áll a „prédájára”, maj amint a lehetőségek tökéletesek, gyorsan megragadja. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza. Ezért előnyben részesítheti a vállalkozókat, vezetőket, intelligens férfiakat.


Oroszlán oroszlán párkapcsolat

A magabiztos Oroszlán férfi megfelelő partnere lehet az Oroszlán nő érzelmes lelkének kölcsönös érettség és együttérzés esetén. Viszont lehet az ellenkezője is a rivalizálás miatt. Akkor állapodik meg, ha olyan partnerre talál akit nem tud teljesen uralni. Nos az Oroszlán képes fenntartani a Kos érdeklődését, hiszen nincs még egy olyan jegy amely ennyire képtelen a behódolásra és elhiteti a Kossal, hogy Ő az egyetlen akibe szerelmes lehet. Bár elég kicsapongó, természeténél fogva hűséges is.


Ebben a jegykapcsolatban nem lehet kérdés, ki irányít: az Oroszlán. Ez ellen a Halak mindaddig nem emel kifogást, míg partnere nem kezd bántó, vagy sértő módon fölényeskedni. Oroszlán férfi vagyok, s van egy oroszlán nő, akit nem tudok kiverni a fejemből.


Oroszlán oroszlán párkapcsolat

Ha az Oroszlán elég bölcs, eszébe fog jutni, hogy a Halak vízjegy és a víz eloltja a tüzet. Pedig nem igazán illünk szerintem össze, de van valami vonzalom mégis, legalábbis részemről, s néha úgy érzem a részéről is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések