2018. november 9., péntek

Halak csillagjegy

Mindenkin segítenek, aki rászorul. Mottójuk: Az Egy-ség részei vagyunk! Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, jól érzik magukat ha nagy nyüzsgés van körülöttük. Elérik, hogy egy férfi férfinak érezze magát, mert neki védelmezőre és vezetőre van szüksége. Elbűvölő, gyengéd és nőies.


A tökéletesen elbűvölő nő. Az ösztöne, a megérzése vezeti, sokszor csak valami sugallat hajtja, hogy ott legyen valahol, ahol aztán kiderül, hogy éppen őrá van szükség. Jelképe két félkör, melyet egy vonal köt össze.


A két félkör a két ellenkező irányba úszó hal szimbóluma: egyik a világegyetemmel, az eredeti Egységgel való újraegyesülés felé tart, melyből minden származott s melyben az egyén feloldódik, hogy ismét az Egész része legyen. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.


Bizonytalan és megnevezhetetlen, mint a Víz-elemű halak csillagjegy szülötte. Ha bárkivel is akadt kommunikációs nehézsége félreértésed az. Jól áll nekik a kék és zöld minden árnyalata, de nem szívesen hordanak erőteljes és domináló színeket.


A kő megvédi az érzékeny Halakat a negatív energiáktól, és spirituális megoldások felé fordítja őket. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Az asztrológia szerint a csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását.


Halak csillagjegy

Halak csillagjegy horoszkóp oldala. Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit! E jegyben több személyiség is lakozik.


A V betű a Pegazus csúcsán álló fényes négyszögét veszi körül. A HALAK jegy szülötteit azért szeretjük, mert odaadóak, érzékenyek, kifinomultak, és fantáziadúsak. AMETISZT kapcsolódik hozzájuk, amivel élmény ékszert készíteni, mert jótékony ereje ránk is kiegyensúlyozó hatással bír :).


Halak csillagjegy

Művészi lelkületű, gondolatvilága gazdag, álmodozó, segítőkész, önfeláldozó. Ezek a Szűz, a Rák és a Skorpió. Különös módon mindegyikükkel ugyanazon okokból illenek össze.


Be READY when the games start. PAKSI ZOLTAN- HALAK CSILLAGJEGY - Duration: 2:51. Magyar Képek - Kanadai Magyar TV 1views.


Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Kitűnően érzi magát beosztottként, különösen akkor, ha ezzel embertársain is segíthet.


Nem tud nemet mondani, különösen, ha segítőkészségére hivatkoznak. Létük meghatározója, hogy állandó nyüzsgés vegye őket. A HALAK párkapcsolat iránti vágya egy csodaszép álom, aminek a beteljesülésére nagyon kicsi az esély. Ugyanakkor viszont gyakran elmerülnek a saját maguk által alkotott képzeletvilágban, megfeledkeznek a valóságról, ami esetenként hátrányos helyzetbe hozhatja őket.


Esedékes lenne közös nevezőre jutni a pároddal. Ha erre képes vagy, akkor harmonikus időszakra számíthatsz. Ellenkező esetben háborúskodás és féltékenységi jelenetek keseríthetik meg a mindennapjaidat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések