2018. november 2., péntek

Merleg ferfi meghoditasa

A Mérleg férfi kiegyensúlyozott és nagyon érzékeny. De ez a kiegyensúlyozottság nagy erőfeszítés eredménye, hisz az élete örök ide-oda lengés. KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. Makacs és dinamikus, egész életében rohan. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI-Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt.


Gyakran nevezik a zodiákus legkiegyensúlyozottabb jegyének a mérleget, de ez nem felel meg mindig a valóságnak. Szeret párkapcsolatban élni, szinte lételeme, hogy mindig legyen mellette valaki, és nehezen viseli a magányt. Az ő célja is az, hogy megtalálja élete párját, ez azonban nem megy könnyen neki, mert igencsak romantikus, idealista elképzelései vannak a szerelemről, és gyakran magasra teszi a lécet. Hogyan csábíthatod el álmaid férfiját? Mindenek előtt tudnod kell, mi az, amitől elveszti a fejét, és mi az, amivel az őrületbe kergeted.


Tippek, tanácsok minden csillagjegyre A kos férfi szereti az önálló és spirituális nőket, akik egyúttal a bókok területén is jól állnak. Az asztrológia évezredek óta az emberiség számos kultúrájának része, mely a divináció jelenlétét vélte felfedezni a bolygók és csillagok mozgásában. Az asztrológia és általa a horoszkópok azon az elgondoláson alapulnak, hogy a makrokozmoszban vagy az égi világban tükröződik a földi világ. Bosszantó tud lenni, ha kiszemelünk magunkat valakit, ám az álompasi csak nem akar horogra akadni.


Ha a dolog esélytelennek tűnik, persze nem biztos, hogy erőltetni kell, ám ha úgy látszik, szimpatikusak vagyunk neki, érdemes bevetni néhány trükköt. Kíváncsi vagy kikkel illenek össze a(z) merleg csillagjegyűek? Olvasd el merleg szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket! Mérleg Szerelmi horoszkóp – Kivel ismerkedj, ha Mérleg jegyű vagy?


Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. De ízlésesen öltözik is. Nagy súlyt helyez arra, hogy elegáns legyen.


Merleg ferfi meghoditasa

Milyen jegyben született a férfi? A férfi személyisége jegyétől meghatározott, így az is, hogy mi veszi le a lábáról. Jóslás Blog FRABATO jós Ősi Mágus : mágia blog, tenyérjóslás blog, álomfejtés blog, szellemidézés blog, kártyajóslás blog, szerelmi jóslás blog, számisztika blog, horoszkóp blog, tarot kártya blog.


A szex általában mentális dolognak számít a levegővel kapcsolatos csillagjegybe tartozók számára, és ez alól a Mérleg sem kivétel. Miközben épp a szakítás esetleges megcsalás felett kesergünk, azon aggódunk, sosem lesz másik párunk, és őrizgetjük az extől kapott virágokat, üzeneteket, jó belegondolni abba, hogy a férfiak sincsenek fából, és ha nem is vallják be, bizony nagyon hiányzunk nekik. Steve éves, egy igazi mintahíkorábban Armani-modell volt, ma sikeres menedzser, emellett kapcsolatszakértő.


A kedves macsó elismert hős, aki most épp megpróbál egy komoly kapcsolatot felépíteni, intelligens és vicces trükköket kipróbálni, hogy működjön. Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. Szép szóval, okosan meggyõzhetõ.


Ha hiszel az asztrológiában, akkor érdemes átböngészned ezt a listát, mert eláruljuk, hogy melyik csillagjegyű férfi tagjaira mi a jellemző, és azt is, hogy milyen nőt szeretnének maguk mellé és valójában melyik jegy szülötteivel illenek össze igazán. Kos: lételeme a vetélkedés. Soha ne add könnyen magad a Kosnak, de szállj vele vitába, heccel aztán szaladj el előle. Imádják a szexet, minden mennyiségben.


Számukra a végeredmény sokkal fontosabb, mint a módszer. Szeretnek gyorsan kielégülni, de újra és újra át akarják élni ezt az élményt. A Kosok tüzes szeretők. Nincs két egyforma ember, hiszen mindenki saját egyedi, különleges módján éli meg az érzelmeit, az életünkben pedig sok bonyodalmat okoz a szerelem. A hétköznapjainkban van, aki ezt az érzést sodródva, öntudatlanul, boldogan, a kevésbé szerencsések gyötrődve élik meg.


A csábítás évszázados tudományát vannak nők, akik zsigerből érzik, de vannak, akiknek tanulniuk kell. Lilith, csillagjegyek – egy kis ősi tudás sosem árt, hogy megszerezzük és meg is tartsuk a szeretett férfit. Az érzéki romantika nagymesterei: a Bika férfiak semmit nem sietnek el - Ha hűséges pasira vágysz, akkor a legjobb ha egy Bika jegyűvel jársz.


Merleg ferfi meghoditasa

Nyakas jellem ugyan,de ha a birtoklási vágyát kezelni tudo akkor egy kitartó és érzéki szerető, akinek a kézügyessége is remek. Nem hiszem, hogy a csillagjegyen múlik a dolog, de azért adok egy kis tanácsot, ha tudok :) Ahogy én észrevettem, a Mérleg ismerőseim nagyon nem szeretik a közönségességet. A MÉRLEG képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül.


Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések