2018. november 30., péntek

Szanazug strand árak

A Doboz területéhez tartozó Szanazug a Fekete- és Fehér-Körös összefolyásánál fekszik. Szabadstrandja a fürdőzésen kívül népszerű a horgászatot és a vizítúrákat kedvelők körében is. A Városerdei szabadstrand két hektáron várja a fürdőzőket a Fekete-Körös partján, Gyulától kilométerre. Szanazug gyulai oldal, strand , kemping, horgászat, vízisport. Békés megyében jól ismert kirándulóhely Szanazug.


Szanazug strand árak

Gyula és Doboz felől közelíthető meg. Hajókázás a Körösön maradandó élményt nyújt. Kajak, kenu, csónak bérelhető. A folyó túloldalán üdülőtelep, gyönyörű ártéri erdő húzódik, amely kiváló kirándulási lehetőséget.


A ház mindennel felszerelt, grillezési, bográcsozási lehetőség. Lent a parton szabad strand , kettő vendéglő. Lehetőség van vízi biciklizésre, hajókirándulásra, mocsárjárózásra, kajakozásra. Saját strand , ami a kempinghez tartozik: így csak egy törölközőre van szükséged és néhány méterre ott a Balaton.


Enni, inni, főzni… A kempingben és a parton több étterem és büfé üzemel. Az ember körbeutazza a világot, keresve azt, hogy mire vágyik, majd hazamegy, és megtalálja. Tágas udvar, nagy fedett terasz áll rendelkezésre, ahol főzésre, sütésre lehetőség van. A szabad strand perc gyalogútra található. A közeli városok Gyula, Békéscsaba km-re találhatók.


További információ és árak megegyezés szerint. Napi háromszori étkezés igényelhető, de tábortűz mellett bográcsozás, grillezés is lehetséges. A feltüntetett árak kínálati árak. Szanazug Állatbarát szállás , Szanazug Bababarát szállás , Szanazug Bor- és gasztronómia szállás , Szanazug Családbarát, gyerekbarát szállás , Szanazug Exkluzív szállás , Szanazug Falusi turizmus szállás , Szanazug Fürdővárosi szállás , Szanazug Gyógyszálló szállás , Szanazug Kastély, kúria szállás , Szanazug. A Fekete és a Fehér körös összefolyásánál található, ahol kiépített homokos strand várja a folyami vizet kedvelő nyaralókat.


A fürdőzés mellet hajókirándulásokra is elmehetünk a Körösök mentén. Horgászok, kirándulók, a természetet kedvelők kedvenc helye Szanazug. Köszönöm ,hogy felléphettünk itt!


A több mint éve üzemelő Katalin II. Szarvason, a Dél-alföldi régió szívében egész nyáron várja az idelátogatókat. A területén található kocsányos tölgy, juhar, kőris, akác és két platán fák egyedi hangulatot teremtenek. Nagyszerű árak és rengeteg szabad szoba. Nézze át korábbi vendégeink véleményeit, és válassza az Önnek való ajánlatot.


A Szajki-tavak melletti erdőkben a mai napig megtalálhatóak a korabeli idők egyes fái. Jelenleg a Szajki-tavak számozása Hosszúpereszteg irányából kezdődik, egytől egészen tizenegyig. A középső (hatos számú) tó keleti oldalán került kialakításra a jelenleg is üzemelő strand tó. Fater Motel Gyönyörű országunk egyik gyöngyszeme, a Körösök összefolyásánál fekvõ Doboz- Szanazug , hazánk délkeleti részének horgászparadicsoma.


A Budapesttõl 2km-re fekvõ kies tájon a teljes kikapcsolódást és az aktív pihenést biztosító egy hektáros bekerített területen várja Önt a családias hangulatú FATER MOTEL. A felvétel készítőjét azóta nem találják, vélhetően a videóban látható vízi szörny ragadta magával. Ennek alsó vége fölött halad át a Gyula-Sarkad közötti közúti hí a torkolattól fkm-re.


A híd után pár száz méterrel, mintegy évvel ezelőtt a jobb oldali kanyart átvágták egy mederkorrekció miatt. A strand után egy éles jobb kanyar következik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések