2018. november 16., péntek

Havi horoszkóp

Kos (március - április 20) havi horoszkóp. Már sikerült elengedned valamit, így amikor a következményeivel kell számolno akkor azt képes vagy higgadtan, legjobb belátásod szerint tenni. Ez még további terhektől szabadíthat meg a hónapban.


A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak kevesebb a türelme, ezért alakulhat ki egyik. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Szatmári Nóra asztrológus, asztro-coach, Life-coach magazinja, spirituális, természetgyógyászati és önfejlesztő témákkal. Neked mi a horoszkópod? Jól hangzó ajánlatokat kaphat ma, de mielőtt elfogadná bármelyiket, mindenképp járjon utána.


Havi horoszkóp

Horoszkóp napi-heti- havi asztrológia. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját!


Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Mit tartogat a friss horoszkóp számodra? Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Nagy novemberi horoszkóp : Eredményes hónapra számíthatunk. Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked az november a. Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt.


Ha nincsen elegendő pénzünk, akkor szomorúak, stresszesek, boldogtalanok leszünk. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A csillagok üzenete most életre kel a képernyőn!


Legkiválóbb jósaink ezentúl ingyenes havi horoszkóp videókban osztják meg Önnel, hogy mire számíthat az elkövetkezendő hónapban. Nincs más dolga, csak válassza ki a csillagjegyét, majd helyezkedjen el kényelmesen és máris élvezheti a havi útmutatást. A hónap első időszakában belső nyugalom és egyensúly jellemez és hoz harmóniát az életedbe.


Hatékony és produktív napokat élsz meg és a visszajelzések is pozitívak lesznek akár a munká akár a külsőd tekintetében. Február 4-én kezdődik Föld-Disznó éve – A kínai. A legtöbb családban állandó probléma télen, hogy a gyermeket jól fel kell öltöztetni, de a gyermekek nehezen viselik a pufók ruhákat, a vaskos ruharétegeket és az olyan dirigálásokat, mint vedd már fel a sapká vagy jól gombold be a kabátod.


Havi horoszkóp

Január havi szerelmi horoszkóp Minden újév, új remény, s ez az érzés nem is járja át máskor jobban az embert, mint januárban, ezért is a nagy és jelentős változások hónapja eme hűvös téli hó. November havi horoszkóp. A november az első fagyok hónapja, ám a csillagok jóslata szerint, a karrier és az érzelmek terén már. A pár- és szerelmi horoszkóp segít, hogy magánéletedben egyensúly legyen, hisz az asztrológia minden csillagjegynek megadja a választ, legyen szó rák vagy bika horoszkópról.


Weboldalunkon írásos formában megtalálod a havi előjel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések