2018. november 2., péntek

Vízöntő férfi

A Vízöntő szereti az idegen tájakat, sokat utazik. Ez a férfi a női nem tisztelője. Finom és fantáziadús, a szerelemben igen leleményes. Egy Vízöntő nő inkább az eszével esik szerelembe mintsem a szívével, és ezért gyakran megtörténik, hogy az igazi férfi megtalálása a számára nem egyszerű.


A szerelem egy Vízöntő nőnek nem más, mint egy vidám és lendületes együttlét. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap meglepetést okozni neki. Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül.


Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed. Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság.


A gondolataiban is ez jár, mert elvárja a környezetétől mindezt, legyen szó barátról, családról, vagy párkapcsolatról. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Ha egyszer elhatároztad maga nem hagyo hogy eltérítsenek a szándékaidtól.


Nehéz mostanában uralkodnod a lelkesedéseden, de gondolj néha másokra is. Ritkán fogad el tanácsot, hisz az évek során felgyűlt tapasztalatai alapján jól tudja mi az, amit elfogadhat és mit nem. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban.


Vízöntő férfi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Intelligenciájával, humorával és szeretetre méltó szemeivel vonz. Vízöntő férfi ugyan olyan könnyen esik ki a szerelemből, mint amilyen könnyen beleesett.


Nehéz kiismerni, mert egy ellentmondásokkal teli világot hoz magában. Eredeti gondolkodása, kíváncsisága kísérletezésre ösztönzi, de gyűlöli a kényszert. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Vízöntő férfi

Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Halak – szerelmi horoszkóp. Amikor a jegy tökéletességre való törekvése kerül előtérbe, természetesen nem találja elégségesnek az érzelmek zűrzavarát. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk. Ha a Vízöntő mégis rá tudja venni, akkor felszabadító élményben lehet részük, ellenkező esetben a Bak fokozatos ellenszenvet kezd érezni a Vízöntő életvitele iránt.


Kicsit bizonytalan saját magával szemben, nem tudja, hogy is tudna a feladataihoz fogni, de bízik abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd. A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! A Mérleget lenyűgözi a Vízöntő műveltsége, széles látóköre s mire felocsúdnának, már függővé is váltak egymás társaságától.


Vízöntő férfi

Ha nézeteltéréseik támadnak, azt is hamar képesek rendezni, hiszen a Mérleg nagyon alkalmazkodó,a Vízöntő pedig elképesztő leleményességgel tudja kiengesztelni párját. A Bak kissé komoly az Ikrek számára, de titokzatossága, nyugalma, gondoskodása leveszi őt a lábáról. Rák A Rák hölgyek nagyon érzékenyek és visszahúzódók. Meghódításához hozzátartozik a társasági élet is, amit a Vízöntő igencsak kedvel, mert elemében érzi magát és csakhamar a figyelem központjába kerül. Egy nő lehet bármennyire is izgatóan öltözve vagy sminkelve - a Vízöntő elsősorban emberi tulajdonságait fogja keresni, mielőtt a nő külsejét egyáltalán észrevenné.


Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Sziporkázó és meglepő humorával nagyszerűen el tudja szórakoztatni az Oroszlánt és el tudja hitetni vele, hogy a világ körülötte forog. Bak férfi : a kreativitásuk, a vállalkozószellemük ellentétes irányúak, mint amit az Oroszlán nők elképzelnek maguknak. A Szűznek érdemes párjával beszélgetni, hiszen csodálatos élményben lehet része. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő.


Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések