2018. november 20., kedd

Nyilas férfi udvarlása

Nyilas férfi udvarlása

A Nyilas férfi temperamentuma. A női szülötthöz hasonlóan a Nyilas férfi is sokat utazik, szeret új ismeretségeket kötni. Olyan kalandokba keveredik, melyek más számára rendkívülinek tűnnek, de ő természetesen fogad minden változást. Ha valamiért mód felett felháborodik, hideggé, visszafogottá válik. Egy Nyilas férfi számára két fő erény van: ha kiválóan tud a nő társalogni, és ha még kiválóbban tudja hallgatni az ő monológjait.


Az utóbbi egyébként nem is olyan kellemetlen, ugyanis szellemes, és szórakoztató partner – ha azonban hasonló szónoki ambícióink vannak, időben adjuk fel. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Az ideális Nyilas -lelkitárs mindenhez ért a filozófiától a szexig, és nem is fél gyakorlatba helyezni azt, amit prédikál. BAK (december 22.- január 20.) Ha “mi rólunk” van szó, a Bak igen egyszerű szabályokat szab: a gazdag, a sikeres, a hatalommal rendelkező, az jöhet.


Hamarosan be kell azonban látnunk maj hogy tévedtünk, a Nyilas férfi meghódításához sok türelemre és nagy adag alkalmazkodó készségre van szükségünk. SzereleA Mérleg férfi udvarlása , kedveskedő stílusa teljesen lehengerelheti a Kos nőt, hosszú távon is együtt tudnak működni, a Kos valamennyire tudja irányítani a sokszor döntésképtelen Mérleget. Bak Ha a férfi Bak-jegyű: Ügyesen és erőteljesen halad előre, ahogy a kecskebak kapaszkodik fel a hegycsúcsra.


Inkább gyakorlatias, mint fantáziadús. A könnyekről nem is beszélve. Ha véletlenül mégis előfordulna, hogy majdnem el akarná sírni magát, legyen az Bak férfi , vagy nő, akkor biztosan kiszalad a konyhába hagymát vágni, hogy leplezze vele a könnyeit.


Nem lehet várni egy Nyilastól: ismételgesse, hogy szeret, egyszer is nehezen teszi, de képes minden áldozatra, anyagiakban is, ha házastársának segíteni tud vele. Nyilas : ő aztán tud udvarolni, de hamar elfelejti, hogy a világon vagy, másik célpontot keres. Ha szerencséd van, és összepasszoltok, esetleg melletted mara de mindig nagyon szabad szellem lesz, a saját igazságát keresi, nem a nők a legfontosabb az életében.


Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben. Ha egy tüzes partnert keresel, akkor egy nyilas férfi mellett megélhetsz minden mélységet és a magaslatot is. Temperamentumos az alaptermészete is, de az ágyban kifejezetten szenvedélyes szerető.


Bár soha nem nagyképű, mégis a kisugárzása olykor erre utalhat. A Szűz férfi hűvös külsővel és érzékeny belsővel rendelkezik. Hatalmas tisztelete van a nő irányába, és egyenlően is kezeli őt.


Nyilas férfi udvarlása

Szereti azokat a nőket, akik felkeverik az érzelmeiket, mert azokat vonakodva mutatja ki, de megpróbálja, és ez gyakran okoz konfliktust, nem csak saját magának, de a kapcsolatára is hatással van. Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat.


Viszont könnyű előhozni belőle kritikus hajlamait is, és hamar elégedetlenné válik, ha nem a tervek szerint haladnak a dolgok, amivel bizony lehúzhat másokat. Kimondottan pörgős, eseménydús napok várnak Önre. Több izgalmas meghívást kaphat a barátaitól.


Jót is tesz Önnek az aktív társasági élet, csak arra figyeljen, hogy közben ne hanyagolja el közeli szeretteit. Nem nagyon érdekli, hogy kiszemeltje házas-e. Az ösztöneit követi, mert azok csak ritkán csapják be, csalódásban nem sok része van. Az őszi borongós, hűvös időben gyakran vagyunk lehangoltak, kedvetlenek, és ez a korai. A szűz nő meg csak arra vár,hogy jöjjön egy szerelmes férfi ,aki bátran mer udvarolni neki.


Mindkettő csillagjegyre jellemző h alapvetően jó emberek. A szűz nőnek imponáló a nyilas férfi őszinte udvarlása ,így zárkózottsága ellenére,megnyílik neki. Nyilas és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Nyilasban) Heves vérű, lendületes szerető, de általában nem bírja hosszú távon. Egyszerre süti ki inkább szexuális energiáit. Jól ért ahhoz, hogy előnyös megvilágításba helyezze pozitív tulajdonságait, kevés nő tud ellenállni neki.


Hogyan vonzd a Nyilast? Beszélj hozzájuk, tégy fel kérdéseket róluk, ossz meg velük történeteket, nevettesd meg őket, de ne üsd bele az orrod az életük intim részleteibe. Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. A Vízöntővel izgalmas kapcsolat alakulhat ki, ám a Kosnak sok fejtörést okoz a nehezen megnyíló férfi.


Nyilas és Kos szerelmi kompatibilitása Erős A Mars-Jupiter páros általában ideális kiegészítői egymásnak. Mindketten aktívak, spontánok, szeretik a társasági életet, extravagáns ízlésük van és úgy egyáltalán, élvezik az életet. Milyenek a szűz jegyű férfiak? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. A NYILAS a szellem embere, legfeljebb azért van szüksége társra, hogy legyen kinek elmagyarázni a világ bonyolult, de az ő számára teljesen érthető működését.


Szerencsére nem erőszakolja partnerére a nézeteit, csak elmondja, s azután megengedi, hogy azt gondoljon róla, amit akar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések