2018. november 5., hétfő

Iphone szervíz oktogon

Samsung kijelző csere, Sony kijelző csere, Lg. A nevesebb gyártók készülékeit kivétel nélkül forgalmazzuk és javítjuk is. Első lépés: hívj fel minket, vagy írd le, mi a problémád!


Jelezd a géped típusát, márkáját, mi megmondjuk - ha ezek alapján megállapítható -, hogy mi a baj, mit kell tenned. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. Xiaomi Mi Note A Xiaomi nemrég megosztott egy előzetes képet a Mi Note 10-ről, amely a vállalat szerint a világ első 1MP-es penta kamerával szerelt mobilja lesz. Mielőtt leadod készüléked szervizre, célszerű biztonsági másolatot készíteni a rajta tárolt adatokról, valamint előkeresni a vásárlást igazoló számlát.


A szerviz a legdrágább és legnehezebben javítható telefonok ügyeit is magabiztosan oldja meg, akár egy órán belül. Budapest Oktogon - Teréz körút 18. Előzetes telefonos egyeztetés ajánlott, a javításhoz szükséges alkatrészek miatt! Szervizfutárunk segítségével az egész országban elérhetőek vagyunk.


Hozd el hibás készüléked és azonnal megjavítjuk! Gyári alkatrészekkel, szervizgaranciával dolgozunk. Miben tudunk még az Önök segítségére lenni? Gyakran ismételt kérdések.


Az áraink naprakészek, tartalmazzák az anyagköltséget, szeriz dijat, valamint az ÁFÁ-t is. A kijelző cserére Élettartam garancia, az akkumulátorra, és a többi alkatrészre hónap garanciát vállalunk. Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron.


Szerviz , telefon adás-vétel illetve kiegészítők minden mennyiségben. Most nyáron hihetetlen akciók, az előlapcsere csak 20. A KFC-től nem messze, az Arany János Kiskörúton, keresd az iSamurai-t!


ISMERJÜK EGYMÁST MÁR TÖBB MINT ÉVE. MI MOST MEGÚJULTUNK, DE A KAPCSOLATUNK A RÉGI MARAD. Immár több mint éve vagyunk jelen az Árkád bevásárlóközpontban.


Minden új készülék, szinte beszerzési áron kaphatóak. Használt készülékét beszámoljuk a napi lehető legmagasabb áron. Az új készülékekre év teljes körű, a használtakra hónap garanciát tudunk vállalni.


NYITVA TARTÁS: Teréz krt. Megnézheted az i-gsm Oktogon elérhetőségét és adatait. Garancián túli APPLE szerviz és EGYÉB készülékek szervizelése. Pad javítás Általában törötten, meghajolva érkeznek hozzánk a javításra váró iPad készülékek. D kijelzővédő üvegfólia Apple Watch 44mm készülékhez.


Iphone szervíz oktogon

We shop and deliver, and you enjoy. Buy Top Products On eBay. Szórakoztató elektronikai cikkek, hi-fi, videó, DV mikrohullámú sütõ, porszívó,plazma TV, projektoros TV, LCD TV, mobiltelefon javítása.


TV szerviz , TV szerelő - Oktogon - Szerviz Kft. Telefonok, tabletek, notebookok és navigációk széles választéka! Ezekre a cookie-kra a webhely alapfunkcióinak biztosításához van szükség, ezért mindig engedélyezve vannak.


Szerepelnek közöttük olyan cookie-k, amelyek lehetővé teszik, hogy a rendszer megjegyezzen tége amikor egy munkameneten belül a webhelyet böngésze illetve kérésedre a munkamenetek közötti megjegyzésedet szolgálók is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések