2018. november 20., kedd

Hogyan őrizzük meg a szerelmet

Nézd meg Dessa rapper és író előadását, aki fura humorral meséli el, hogyan dolgozott egy idegtudós csapattal azért, hogy megszüntesse agyában az exe iránti szerelmét, majd elmondja tapasztalati bölcsességeit is. A férfi és a nő közötti kapcsolat egy olyan dolog, amit már több pszichológus is elemzett. Miért kezdődik minden szépen, romantikusan és miért végződik válással vagy egy fájdalmas szakítással. Mit tehetünk, ha elmúlt a vonzalom?


Néhány perce kitettünk egy videót amivel nem arattunk osztatlan sikert Nálatok. Hallgatunk Rátok, akkor jöjjön ismét a már megszokott Myschool-stílus. A legtöbben úgy éljük meg a szerelmet , mintha egy megismételhetetlen, varázslatos állapotról lenne szó, amely senki mással nem fordulhat elő. Kizártnak tartjuk, hogy más is átélje azt a csodát, azt az intenzitást, amelyben éppen benne vagyunk, és nem vesszük észre, hogy szerelmünk alakulása attól függ, hogy mi hogyan viszonyulunk az intimitáshoz és a szeretethez.


Miért van szüksége mindenkinek lelki elsősegélyre? Gondolkozzunk el újra a hűtlenségről! Megszüntethetjük a szerelmet ? Habár nem mindegyikünk engedheti meg magának, hogy néhány órára odarepüljünk a párunkhoz, azért legalább félévente, a fapados légitársaságok kedvezményeivel kevesebb pénzből is látogatást tehetünk a szerelmünknél. Senki nem tud annyi boldogságot adni, ugyanakkor annyi fájdalmat okozni, mint a párunk.


A másik állandóan tükröt tart nekünk és kénytelenek vagyunk a problémáinkkal szembenézni. Egyike a világos jeleknek, hogy megtaláltuk az igaz szerelmet , ha biztonságban érezzük magunkat. Bízunk a partnerünkben, és a bizalmat a rosszindulatú pletykák, megjegyzések sem törik meg. Hajlandóak vagyunk nagyobb áldozathozatalra A pozitív energiák sok mindent megoldanak egy párkapcsolatban. Hogy őrizzük meg a harmóniát?


Egy párkapcsolat során az egymást közt kialakuló harmónia nagyon fontos. Amennyiben még az ismerkedés szintjén vagytok, érdemes a másikkal minél több információt és érdekességet megosztani a szokásaitokról, akár még azokról is, amelyeket az ágyban szeretsz. Egyszerűen úgy érzem, hogy már nem szeret! Pedig én még mindig szeretem Őt!


Ha ezt nem tudod megtenni, akkor írj egy levelet. Ott biztosan megtalálod a megfelelő szavakat arra, ami a szívedet nyomja. Sajnos ezt a változást neked kell kezdeményezni.


Lehet, hogy igazságtalan, lehet, hogy ez nem tetszik, de egy biztos. Egy másik embert nem lehet megváltoztatni erőből. Főleg nem működő technika az, hogy azt mondogatjuk: „Változz meg és visszakapsz! Ha megértjük, hogyan kerülnek felszínre bennünk a múlt fel- dolgozatlan érzelmei, azt is tudni fogjuk, miért sérthet meg ben- nünket oly könnyen a párunk.


Ezeket a kérdéseket emberek milliói teszik fel önmaguknak, és nem csak Valentin nap környékén. Körbeutazzuk a világot, keresve valamit, ami gyakran nagyon közel van. Ma már tudjuk, hogy a testbeszéd nem valami hókuszpókusz, hanem a gondolataink, érzéseink tudattalan kivetülése.


Válassz egy ösvényt, és kiderül! Minden ember eltérően éli meg a dolgokat és. Tudd meg , mielőtt vége lenne Fontos felismerni, hogy egy idő után, ahogy a szerelmi lángolás alábbhagy se a mozis randi, se a szex nem lesz ugyanaz, mint volt.


De akkor mégis, hogyan őrizzük meg a szeretetet a párkapcsolatunkban? Hogyan találom meg a szerelmet ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések