2018. november 23., péntek

Skorpió férfi

A Skorpió férfi temperamentuma. Mivel a munka nagyon fontos neki, jobbára túl sok dolgot akar egyszerre elvégezni. Ez a megfontolatlanság viszont vesztét is jelentheti.


A szerelmes Skorpió férfi ismérvei: Szerelmi életét szenvedélyesen éli meg, és igen féltékeny természettel áldotta meg a sors. A rejtélyesség és a titokzatosság misztériumával él. Gyakran előfordul, hogy a randevúk egy Skorpió férfival heves veszekedéssel kezdődik, és még hevesebb szerelmeskedéssel fejeződnek be. Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit.


Ha ezt nem biztosítja számára a párja, akkor dönt: kilép a kapcsolatból. Mellette állva ezekben az időkben ez el fog múlni. Ne nyaggas hiszen elég nehéz neki megérteni a saját érzéseit. Ha szeret egy nőt, akkor mindig kívánja, és nagyon szeret vele kísérletezni az ágyban, sokszor pikáns dolgokat is kipróbál.


A legtökéletesebb párjuk a Szűz és a Bak. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat.


A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Ez alapján asztrológiai elemzést kérhetsz, egy nagyon pontos útmutatást a Skorpió férfiról. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Skorpió férfi

Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Aki ismer skorpió jegyű férfit, az rásütheti erre a kérdésre, hogy „teljesen mindegy”, és ebben tulajdonképpen van is valami. Azt azonban sokan nem veszik figyelembe, hogy a skorpióknak nem azért van sok partnerük, mert könnyen lesznek szerelmesek. A SKORPIÓ arra vágyik, hogy a másik lelkét kisajátítsa. Szüksége van a partnere életerejére és lelkierejére, ez ad neki elegendő erőt a léthez.


Ezért úgy viselkedik a párkapcsolatban, mint egy megszálló. Létrehoz egy nagyszabású tervet a társával való közös életéről. Skorpió férfi : kezdetben nagyon szenvedélyes lehet a kapcsolat, de később könnyen tönkremehet a románc a kialakuló feszültségek miatt. Ikrek férfi : ez a férfi hamar elveszíti a türelmét a Skorpió nő társaságában, így a párkapcsolat hosszú távon aligha működhet. Mérleg- Skorpió váltójegy leírásból valóban magadra fogsz ismerni!


Skorpió férfi

Napi horoszkóp SKORPIÓ csillagjegyűeknek! Nézze meg mai horoszkópját és tudja meg hogy alakul a napja! De ez még nem minden… Szélsőséges, mint minden Skorpió , hol gyöngé figyelmes, előzékeny és megértő, hol pedig agresszív és veszélyes.


Még hogy megkörnyékezi! Néhány gyenge lélek sátáninak tartja őt. Mindenestre ő az a férfi , akit az összes csillagkép közül a legjobban ural a nemiség. A nőért, akitől a Skorpió férfi a beteljesülést reméli, a legnehezebb körülmények között is a világ végére is elmenne, és dühös erővel minden akadályt eltávolítana.


Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. Amíg tart a szerelem, a Skorpió valósággal elbűvöli szexuális energiáival a Nyilast, aki minden izgalmas dologban benne van. Nyilas (XI. - XII.


21.) A Tűz elemű jegyek közül a legkevésbé szenvedélyes, a szexben is egyfajta játékot lát, ami számára a szerelem része. Halak – szerelmi horoszkóp. Könnyen alkalmazkodik partneréhez, tőle függ, mennyire tudja a Nyilas szenvedélyes oldalát felszínre hozni. Azok a szülők, akiknek Skorpió -hangsúlyos gyermekük van, sokféle nevelési tanácsot kapnak. Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni.


Különösen tanácstalanok a szülok, ha saját természetük révén nem ismerik a Skorpió -vonásokat, és a családban, a távolabbi rokonságban sem igen találnak rá példát. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések