2016. április 18., hétfő

Albérlet budapest xv ker

Albérlet budapest xv ker

Kiadó albérletet vagy szobát keresel? Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Havonta több millióan választják az ingatlan. Albérlet , kiadó lakás, kiadó szoba és lakótárs kereső.


Páskom parkban minilakás kiadó 1-főre. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Válogass az alábbi Budapest XV.


Kerületben kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Pestujhely szívében egy 2. A lakás felújított tágas konyha étkezővel. A szoba teljesen bútorozott szép világos.


Keress albérleteket itt: Budapest XV. Ha albérletet keresel Budapest XV. Ingatlan, albérlet a 15. Teljesen felszerelt,felújított már a mai napon megtekinthető.


Juhász Gina Ha ilyen vagy hasonló ingatlanok érdeklik, kérem hívjon vagy jöjjön be irodánkba. Ajánlatunkat a következő weboldalon is megtekintheti! Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Albérlet budapest xv ker

Ft szoba kertes házban Fix 35. Neptun utca KIADÓ Budapest kerületében Neptun u. Az ingatlan csendes parkra néz, világos, panorámás kilátással! A népesség száma Budapest , XV.


Eladó lakás Budapest XV. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet -szobatars.


Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! Téglalakás, kis rezsi, merkélyes, parkos környezet, egyedi gázfűtés, Örs és Pillangó u között, a Padlizsán u-ban. Gyermektelen párnak, egyedülállónak.


A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Rákospalota eladó házak.


Ha eladná lakását vagy vásárolna a környéken, ingatlanértékesítőnk segít a megoldásban. Ide csak költözni kell! Szoba ( albérlet ) - Budapest XV.


M3-hoz és Szerencs utcához közeli, remek elhelyezkedésű, akár vállalkozásra, akár egy nagyobb csalá de több generáció részére is alkalmas nettó 130m2-es családi házat kínálunk eladásra, 740m2-es telken. Hamarosan kapni fogsz egy e-mailt, amiben leírjuk a belépéshez szükséges információkat. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg a levél, kérjük ellenőrizd a leveleződ levélszemét (spam) mappáját.


Albérlet budapest xv ker

Szépvölgyi út közelében,intimitást nyújtó,gyönyörűen karbantartott belsőparkos, kerítéssel védett társasházban kínálunk megvételre,nm-es,közvetlen kertkapcsolatos,téglaépítésű lakást. A belsőkertre néző,csendes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések