2016. április 13., szerda

Mérleg férfi bika nő

Mindketten szeretik a kényelmet, értékelik a pompát. A körültekintő és célratörő Bika szülött pedig épp a nyugodtságra vágyik. Ha kellő odaadással viseltetnek egymást iránt és képesek megfelelően odafigyelni egymásra, akkor ez a kapcsolat hosszabb távon is működőképes lehet. Mindkét jegy alapvetően romantikus alkat de eltérő módon. A Rák férfi érzékeny, szerelmes és legtöbbször a család áll a prioritási listája tetején.


Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó. Közös az érdeklődési körötök, hasonló szenvedélyeknek hódoltok, mindketten szeretitek a szépet, a művészeteket. Te két lábbal állsz a földön, míg társad egy romantikus álmodozó. Ugyanakkor közös pontot jelent számukra, hogy mindketten vonzódnak a szépséghez és a jó dolgokhoz, valamint az otthoni harmónia megteremtéséhez.


A spontán helyzetekben nem mindegy neki, hogy kit hódított meg, hanem azt is, hogy hogyan. Roppant intelligens, okos, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel. Női karaktere kívánja a szentimentalizmust és a romantikát. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Get Bika With Fast and Free Shipping on eBay. We Have Almost Everything on eBay. A Bika viszonya a pénzhez nagyon kényes és fontos tényező. Tehát, ha túl sokat költünk, akkor számítsunk arra, hogy ez életünkben feszültségek forrása lesz.


Próbáljunk meg igazodni az Ő életformájához, persze csak annyira, hogy azért mi is boldogok legyünk a sajátunkkal. Szereti a kiegyensúlyozottságot, így jó társa lehet a Rák nőnek, aki szintén a harmóniára és a kényelemre törekedik. Bika férfi : bízik önmagában, és ez szexivé, vonzóvá teszi, ezért egy Rák nő jól érzi magát egy Bika férfi karjaiban, ahol nyugalomra és szerelemre talál. Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában, ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért. Szép párként jelennek meg, bárhova is menjenek, mindenhol megnézik önöket, mert a külső jegyek alapján, Bika férfi és Ikrek nő szépen illenek egymáshoz.


Gond csak a szexualitásnál. Mérleg férfi : magabiztos és érdekes. Illik hozzá: az Ikrek férfi - a Vízöntő nőhöz hasonlóan - imádja a változatosságot és a telefonszexet.


Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja. A Bika pedig legalább olyan csökönyös, mint a Vízöntő nő. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.


Kos – Skorpió: A Kos alapvetően uralkodni akar, a Skorpió meg nem hagyja magát. Egy párkapcsolatban gyakori, hogy a férfi és a nő hatalmi játszmát játszanak, kérdés, hogy ki vezet kit. Talán túlságosan is hajlandók alárendelni magukat párjuk akaratának, amit sok férfi ki is használhat.


A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. A Kos férfi valamivel nehezebb eset hosszú távú párkapcsolatban, mint a Kos nő , mert nála a szerelem lángja nem lobog kitartóan, szeme előtt az ideális nő képe lebeg. A Bika férfi azoknak a nőknek való, akik sóvárognak a stabilitás és a kényelem után, hihetetlen támogató és nagyon jó választás partnerként a megfelelő nő számára.


Hosszú távban gondolkodik, így az elkötelezettség nem jelent számára problémát. A Bika nő nem tudja elviselni a megtévesztést vagy a figyelmetlenséget. Másrészt mindketten osztoznak a pénz iránti szeretetben, szorgalmasak, hűségesek, és ragaszkodók. A tökéletes megoldás az, hogyha külső kötődéseket, barátságokat alakítanak ki, anélkül, hogy a birtoklás hálójában tartanák egymást.


A Bika férfi érzéki, bájos kedves, egyszerű, kiegyensúlyozott partnerre, és letisztult, áttekinthető helyzetekre, nyugalomra vágyik. Igyekezzünk minél inkább megfelelni ennek az igénynek. Társaságban gondosan válogassuk meg szavainkat.


A Bika idegenkedik a közönségességtől, a káromkodástól. Ne felejtsük, ezek a hajlamok nem jelennek meg a pozitív típusban, aki azon kívül, hogy szeret flörtölni és élvezi a népszerűséget, egész élete során példásabban viselkedik, mint az állatöv egyéb jegyeinek szülöttei. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések