2016. április 22., péntek

Szép hajak kislányoknak

Akarod látni gyermek frizurák lányoknak? Lásd a legjobb ötletek szép hajak kislányoknak. Nemcsak a saját frizuránkra, de kislányunk hajkoronájára is érdemes nagyobb figyelmet fordítani az ünnepekkor, hogy mindketten tündökölhessünk a karácsonyi időszakban. Ez a romantikus, bájos és gyorsan elkészíthető konty nagyon szép választás bármely alkalomra.


Csak fogjuk össze szorosan alul, majd a haj végét hajtsuk vissza a gumi alá. A lelógó részt alul dugjuk be a copf alá és erősen rögzítsük le. A gumi kilógó részeit takarjuk el egy virággal.


Hajvágás, hajszárítás, kisebb-nagyobb átalakulások, otthon és a fodrászüzletben - vagy csak egyszerűen szép hajak. Honlapunkon főként amatőr modellek szerepelnek. Köszönet illeti őket, amiért ingyen, vagy nagyon csekély díjazás ellenében, a téma iránti elhivatottságból, vagy pusztán barátságból vállalják a. Kell hozzá több apró hajgumi és egy szép félhosszú vagy hosszú haj ;-) Nézzétek a videót: A fonásokban az a jó, hogy kis kreativitással és gyakorlással tudod variálni. Szálakat, fonatokat meglazítani, copfba tenni, feltázni, akár virágot fonni, konytba tűzni. A kislányoknak is elbűvölően kell kinézniük minden nap, hisz a női tudatuk már a legzsengébb korban kifejlődik, ezért fontos, hogy ők is hercegnőknek érezzék magukat.


Szép hajak kislányoknak

Tekintsd meg az alábbi hétköznapi és alkalmi kislány frizurákat. Eddig azt gondolta hogy a tökéletes fonatok elkészítéséhez minimum fodrászdiploma és négy kéz szükséges? Most lépésről lépésre megmutatunk szuper variációt, hogy ezentúl ne fogjon ki rajtad egyetlen trükkös fonás sem! A legtöbb problémát az épp növesztés alatt álló, de szembe lógó tincsek jelentik, melyeket reggel egy perc alatt eltűzhetünk. Az igazság az, hogy az ünnepi frizura kislányoknak való elkészítésének esetében nem lehet egyértelmű trendekről beszélni, hiszen mindenhogy imádnivalóak.


A félhosszú haj talán a legpraktikusabb, hiszen nincs vele annyi macera, mint a hosszúval, ugyanakkor hasonlóan nőies lehetsz. Félhosszúnak általában a fül alatt kezdődő frizurákat értjük. Mint minden vágásnál, a félhosszú hajnál is az arcforma határozza meg, hogy melyik áll. A fonott hajak különleges, egyedi bájt adnak viselőjüknek.


Szép hajak kislányoknak

Ezek a kreatív és elbűvölő fonott frizurák ihletet adnak az alkalmi vagy hétköznapi hajviseletekhez. A hosszú és félhosszú haj verhetetlen előnye, hogy akár ezerféleképpen besüthete feltűzhete befonhato vagy kontyba fésülheted. Részletes leírás magyar nyelven!


A képen jól láthatók a fonás fázisai. A végeredmény magáért beszél, tényleg nagyon szép. Az előző képen látható módon kezdjük el, csak nem lefelé fonjuk, hanem körbe-körbe. Sportokhoz, vagy olyan alkalmakra is tökéletes, amikor a haj zavaró tényező.


Whether you’re hip to the latest trends or just like an easy-style bob, stylesweekly. A rövid haj nagyon is nőies, nem kell tőle tartani, és megfiatalítja viselőjét, így mindenkinek ajánljuk. A tépett fazon ráadásul szexi vadságot kölcsönöz bárkinek, és az a pozitívuma is megvan, hogy viszonylag könnyen be lehet állítani, és nem kell órákon át szárítani. Válaszuk ketté a copf alatt lévő hajat, és csináljunk újabb copfot úgy, hogy a felső copfot is osszuk felé, és tegyük bele a két újba.


Neked is igazi logisztikusnak kell lenne hogy beleférjen negyedórába a reggeli készülődés a kislányoddal? Most pár hete megint fodrásznál jártunk, hogy szép és ápolt legyen a hajkoronája. Mázli, hogy a kezdeti nehézségek után, elég jól kialakultak a hajápolási szokásaink.


Szeretnél jó frizura ötleteket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, nem fogod megbánni! Gyönyörű frizurát készíthetsz lányunokádnak, ami nem tart tovább pár percnél, és a bájos lánykádból máris tündérkét varázsoltál. A videó különféle hajfonást mutat be: a parasztfonást, a franciafonást (parkettafonást), és a masnis fonást.


Biztosan neked is van olyan emléke hogy anyukád vagy nagymamád befonja a hajadat valamilyen fontosabb eseményre, óvodai fotózásra vagy ballagásra. A hajfonás nem a kislányok privilégiuma, hollywoodi színésznők gyakran jelennek meg hajfonattal, hiszen nagyon nőies és szexi frizuráról van szó, ami lehet egészen ártatlan, de vadócabb is. Ha valaki rövidre vágatja a haját, drasztikusan meg fog változni a megjelenése.


Szép hajak kislányoknak

Mielőtt meghoznánk ezt a nagy döntést, válasszuk ki azt a stílusú rövid hajat, ami hozzánk a leginkább passzol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések