2016. április 5., kedd

Nyilas férfi

Nyilas férfi

A Nyilas férfi temperamentuma. A női szülötthöz hasonlóan a Nyilas férfi is sokat utazik, szeret új ismeretségeket kötni. Olyan kalandokba keveredik, melyek más számára rendkívülinek tűnnek, de ő természetesen fogad minden változást. Ha valamiért mód felett felháborodik, hideggé, visszafogottá válik. Azok fogják meg, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak.


Nyilas férfi

Ha meg akarod hódítani, nem árt, ha te is merész és elmés vagy, és nem riadsz vissza olykor a meglepő kalandoktól sem. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Nyilas férfi és Bak nő két nagyon különböző jellem, kapcsolatuk inkább szakmai téren alakulhat jól, melynek alapja a kölcsönös tisztelet. Nem nagyon érdekli, hogy kiszemeltje házas-e. Az ösztöneit követi, mert azok csak ritkán csapják be, csalódásban nem sok része van.


Ha egy tüzes partnert keresel, akkor egy nyilas férfi mellett megélhetsz minden mélységet és a magaslatot is. Temperamentumos az alaptermészete is, de az ágyban kifejezetten szenvedélyes szerető. Bár soha nem nagyképű, mégis a kisugárzása olykor erre utalhat. A nyilas társhoroszkópja.


Míg egynek teszi a szépet, és tengernyi virággal és édességgel lepi el, máris egy újabb csodálatos szempár kelti fel figyelmét. Kifejezett optimizmusával minden egyes alkalommal arra gondol, hogy ezúttal ő lesz a nagy ő, az egyetlen. Csalódások nem tévesztik meg. Hogyan vonzd a Nyilast?


Az életre szóló döntését jól meg kell majd fontolnia, mert az a jövőre erősen kihat majd. Ha mégsem átgondoltan született meg a fontos kérdésre adandó válasz, akkor később nehéz lesz mindent visszacsinálni. Ha a párunk Nyilas jegyű, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen módszerekkel kommunikálunk velük. Lássunk néhány tanácsot, amelyekért a legtöbb Nyilas hálás lehet, nem utolsó sorban pedig saját mindennapjainkat is megkönnyíthetjük vele! Az állatöv kilencedik jegye, ahol a Nap elhagyja a téli napfordulót.


Friss napi horoszkóp NYILAS - tekintse meg mai horoszkópját az Ezo. Bak Ha a férfi Bak-jegyű: Ügyesen és erőteljesen halad előre, ahogy a kecskebak kapaszkodik fel a hegycsúcsra. Inkább gyakorlatias, mint fantáziadús. Olyan férfi illik hozzá, aki arra vágyik, hogy különleges, megfoghatatlan társa legyen, akivel együtt élvezheti az életet.


A NYILAS FÉRFI szerelmi horoszkópja. Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. Remarketing Cookie-kat azért használunk, hogy Ön ne utálja meg a reklámokat. A reklámokban ugyanis azt utáljuk leginkább, hogy nem nekünk szólnak.


Nem ragaszkodik kizárólag az ínyencségekhez, a fontos az, hogy az étel ízes, az adag pedig tekintélyes legyen. Egy Nyilas társasága üdítő és szórakoztató számodra, mivel legalább olyan merész mint te. Sok izgalmas kalandban lehet részetek együtt.


Mindkettőtöknek vág az esze, és képesek vagytok követni egymás gondolatmenetét, amit te nagyra értékelsz. A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt. Ikrek férfi : ez a férfi hamar elveszíti a türelmét a Skorpió nő társaságában, így a párkapcsolat hosszú távon aligha működhet. Szereti elcsavarni a férfiak fejét.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Nyilas és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Nyilasban) Heves vérű, lendületes szerető, de általában nem bírja hosszú távon. Egyszerre süti ki inkább szexuális energiáit.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Szerencsére nem erőszakolja partnerére a nézeteit, csak elmondja, s azután megengedi, hogy azt gondoljon róla, amit akar. Kitűnő társ, lovagias partner. Ilyen az ágyban: a Nyilas kalandvágyó, csábító és figyelmes az ágyban, azonban hamar megunja a megszokottat, és folyamatosan újdonságokat keres.


Ha szingli, sokat flörtöl és hajlamos belemenni egyéjszakás kalandokba, ha kapcsolatban van, szívesen próbál ki új dolgokat. Ha valaki alig várja a pénteket, az kétségtelenül te vagy. Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád.


Nyilas és Kos szerelmi kompatibilitása Erős A Mars-Jupiter páros általában ideális kiegészítői egymásnak. Halak – szerelmi horoszkóp. Mindketten aktívak, spontánok, szeretik a társasági életet, extravagáns ízlésük van és úgy egyáltalán, élvezik az életet.


Az udvarlás első fázisában nyitott, de a második szakaszban visszahúzódó, és mindig a másik félnek kell kezdeményezőnek lennie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések