2016. április 8., péntek

Oroszlán férfi meghódítása

Oroszlán férfi meghódítása

Szenvedélyes, romantikus, tele van érzelmekkel. Mint érzelmes ember, gyakorta viselkedik úgy, mintha az élet. Cserébe csak annyit vár el, hogy a felesége végtelenül csodálja. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza. Az biztos, hogy bármilyen körülmény közepette számíthatunk rá, soha nem fog cserbe hagyni minket.


Ideálja a humoros és könnyed természetű, kalandvágyó nő, aki szeret utazni, kedveli a gyerekeket, és aki rendszeresen kimutatja az iránta érzett vonzódását. Szeret büszke lenni a nőre: könnyedén előnyhöz juthat az, aki mosolyával beragyogja napját. Kapcsolatának mindenképp egy mágikus keretet kölcsönöz, olyat „mint a mesében”. Az oroszlán férfi imádja a szerelmet és imád szerelmesnek lenni.


Ha meg akarod hódítani az oroszlán férfit, le kell nyűgöznöd és milyen más módón tehetnéd ezt meg, mint az öltözék és a hozzá társult attitűd által. Kényelmes teremtés, de szereti a változatosságot. Mégis ritkán képes elfogadni valaki uralmát. De ez nem töri le, folyton valami újra vágyik. De csupa olyat tesz, ami neked is tetszik.


Az állatias hajlama ellenére gyengéd szerető. Rák: a Rák férfi nem kezdeményez, neked kell kezedbe venni a dolgokat. Teremts neki érzelmi biztonságot, meghálálja. Nem fog elhagyni, sőt hűséges is tud lenni. Erre mondják, hogy elképelhetetlen kapcsolat.


Két dudás egy csárdában nem fér meg egymás mellett. Két erőteljes egyéniség, akik uralkodásra termettek. A csábítás művészete tanulható.


Tegyük rá a legjobb benyomást, amit csak tehetünk. Viselkedésünk, hangunk és öltözködési stílusunk is szerepet játszhat abban, mennyire bűvöljük el a pasit. A Rák ember (még akkor is, ha férfiból van) a támaszt keresi a társában. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Oroszlán : dicsérni, dicsérni, dicsérni. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A legtöbb férfi , akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt.


A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. AZ OROSZLÁN FÉRFI : Temperamentumos, jó humorú, mégis komoly, szereti a divatot, az eleganciát, a markáns, férfias holmikat. Hajlamos színes ruhákban pompázni, szereti az ékszereket, a feltûnõ dolgokat. A Rák férfi nem egy tipikus macsó, nem egy kemény férfi , alkatilag, és a természetében sem, inkább egy „nőies” típus, nagyon romantikus, lovagias hősszerelmes, gyengé empatikus, olyan, akire minden nő vágyik.


Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi természete lenne. A könnyekről nem is beszélve. Ha véletlenül mégis előfordulna, hogy majdnem el akarná sírni magát, legyen az Bak férfi , vagy nő, akkor biztosan kiszalad a konyhába hagymát vágni, hogy leplezze vele a könnyeit.


Mindketten nagyon látványosan udvarolnak. Kos férfi : nagyon temperamentumos, makacs, ami ellentéteket fog szülni egy Bak nővel folytatott kapcsolat során. A Vízöntő nő nagyon innovatív, kreatív és bátor. Mindig fejlődni akar, igyekszik új dolgokat. Hódítási praktikái: Általában erős vonzalmat ébreszt a nőkben.


Nagyon könnyen kezdeményez, szinte képtelenség neki ellenállni. Lilith, csillagjegyek – egy kis ősi tudás sosem árt, hogy megszerezzük és meg is tartsuk a szeretett férfit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések