2016. április 21., csütörtök

Mérleg férfi az ágyban

Mérleg férfi az ágyban

Illik hozzá: az Ikrek férfi - a Vízöntő nőhöz hasonlóan - imádja a változatosságot és a telefonszexet. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja. A Bika pedig legalább olyan csökönyös, mint a Vízöntő nő. Ilyen az ágyban : a Bika érzéki, éppen ezért olykor nagyobb gondot fordít az előjátékra, mint a konkrét aktusra.


Fontosak neki a részletek, az illatok, a hangok, az érintés, és kalandként fogja fel az együttlétet. Nem erőlteti a szexet, inkább azt várja, hogy az útjába akadjon a lehetőség. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban ? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Nem sieti el a dolgokat, megadja a módját az udvarlásnak és az előkészületeknek. Erotikus képzelgései határtalanok.


Mérleg férfi az ágyban

Némely Mérleg férfi arra is képes, hogy szex közben trágár. Rohand le, másképp esélyed sincs. Szinte senki nem jó neki. Meg se próbálj neki megfelelni, csak szépen ne hagyd tovább ábrándozni a semmi után. Ugyanakkor manipulatív, bosszúálló, makacs, kiszámíthatatlan és drámafüggő.


Levesz a lábadról, ha nem vagy józan. Teszi ezt úgy, hogy észre sem vesze képes kiszívni a lelkedet is egy óvatlan pillanatban. A Skorpión kívül nem lehet élet, eggyé kell olvadni vele. Piszok jó az ágyban , ezt is sokszor használja.


Ha szeret egy nőt, akkor mindig kívánja, és nagyon szeret vele kísérletezni az ágyban , sokszor pikáns dolgokat is kipróbál. A legtökéletesebb párjuk a Szűz és a Bak. Minden férfi szereti a magabiztos nőt, aki tudja, mit akar az életben és nem mellesleg az ágyban.


Az ágyban elvileg kétoldalú az irányítás, de időnként jó váltani. A pasik szeretik azokat a nőket, akik irányítják őket és megmondják, mi esik jól neki, egyszóval szókimondóak. Náluk nem ritka az órák hosszat tartó csábítás, kényeztetés. Még inkább tűzbe jön, ha lassan, nagy lelki. SZŰZ: A Nap augusztus 23-tól szeptember 22-ig van ebben a jegyben.


A Szűz homlokegyenest más típus, mint az előző heves, életet élvező Oroszlán. Tele van aggodalommal, és az agyát ő sem tudja kikapcsolni, akárcsak az Ikrek. A Kos személyisége erős és rendkívül vonzó, mivel szeret irányítani a szerelemben és az ágyban , ő az , aki kezdeményez.


Viszont sajnos az ideális szerelmet keresi. Gyakran türelmetlen, néha önző, ez pedig komoly párkapcsolati problémákat okozhat. Az igazságérzete fokozott mértékben munkálkodik benne, látványosan felháborodna, ha azon kapna rajta bennünket, hogy megpróbáljuk. Nos, talán az egyik legfontosabb tulajdonság, ami hosszú távon képes egy férfi figyelmét lekötni, az a bizonyos, utánozhatatlan, belülről fakadó nőiesség.


Engedjük tehát szabadjára a bennünk rejlő nőt, legyünk magabiztosak, ugyanakkor finomak és kecsesek. A Mérleg az egyik szélsőségből a másikba esik. Az élet élvezete kap hangsúlyt az életetekben, ami sok boldogsággal teli percet jelenthet. Természetetek ugyan különbözik, de két helyen kiválóan megértitek egymást: az asztalnál és az ágyban.


Mindketten ínyencek vagytok a magatok módján, sok örömöt találtok a földi javakban. A Kos ellenpéldája, aki csak magát ismeri. Fontos tudnivaló az is, hogy a Mérleg férfi imádja, ha elcsábítják őt.


Az ugyan gyakran megtörténik, hogy udvarlás vagy szerelmi kapcsolat közben a fülünkbe súgja, hogy velünk akar élni, el akar venni minket feleségül, ám ezt soha ne tekintsük komoly elhatározásnak. Volt vmi ami vonzott benne, pedig egyáltalán nem volt sem jóképű, kedves pedig még kevésbé. A drogokat sem vetette meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések