2016. április 18., hétfő

Krisztina körút kiadó lakás

A Horváth kertre és a Budai várra néző első emeleti, hangulatos budai lakás kiadó maximum fő részére. A konyha-étkező, és a fürdőszoba. Kiadó tégla építésű lakás - Budapest 1. Remek elhelyezkedéssel kiadó egy tágas, napfényes lakás.


Krisztina körút kiadó lakás

A több mint 1nm-es ingatlan, egy szépen karbantartott épület 2. Havonta több millióan választják az ingatlan. KRISZTINA KÖRÚTON egy nm-es szobás KLÍMÁS, bútorozott és KISÁLLATBARÁT lakás egy tégla építésű liftes társasház ötödik emeletén PANORÁMÁS kilátással és konvektoros fűtéssel. Az ingatlan minimum évre kiadó havi kaucióval. A lakáshoz nm erkély tartozik. A fürdő és a Wc külön helyiségben található.


Krisztina körúton 101m2-es, 3. Egy lakószoba, külön konyha, zuhanyzós fürdőszoba, előszoba. ERKÉLYES téglalakás kiadó. BERENDEZETT, GÉPESÍTETT. A társasházban lift üzemel és az ingatlanhoz tágas nm-es erkély tartozik.


Beleszeretős lakás eladó! Hungária körút közkedvelt részén, ötemeletes (téglaépítésű) liftes társasház 2. A szoba nm nagyságú,teljesen felszerelt modern bútorozással. A közlekedés tökéletes,csendes nyugodt gyönyörű parkos környék. Megbeszélés szerinti kaucióval azonnal költözhető.


Déli pályaudvartól percre kiadó garzon, márciustól költözhető! Nagyon jó központi elhelyezkedés, tömegközlekedés percre, boltok a közelben. Csendes kertkapcsolatos lakás.


Krisztina körút kiadó lakás

Egy szoba - konyha - fürdőszoba. Bútorozott és gépesített. Egy főnek vagy párnak ideális. Már megtekinthető, költözni március elején lehet.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kizárólag irodánk kínálatában! Bebútorozott és gépesített a lakás , csendes és jó elosztású.


Megvételre kínálunk egy nm nagyságú negyedik emeleti panorámás felújított lakást az 1. Fehér Hajó utca, November végén költözhető 10. KIADÓ LUXUS PENTHOUSE LAKÁS HATALMAS PANORÁMA TERASSZAL -Budapest, II. Városmajor és a Vérmező között, frekventált, parkokkal övezett helyen, csendes, belső udvarra néző lakás.


Közlekedés: Kiváló infrastruktúra! Wc az előszobából külön is és a fürdőszobában is van kialakítva. A szobákban a villanyhálózatot cserélni kell, a lakás nyílászárói is az eredetiek.


Eladó Üzlethelyiség Bp I. Hamarosan kapni fogsz egy e-mailt, amiben leírjuk a belépéshez szükséges információkat. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg a levél, kérjük ellenőrizd a leveleződ levélszemét (spam) mappáját. A szoba teljesen berendezett, tartozik hozzá egy erkély is!


Magyarország legnagyobb kiadó iroda és irodaház portálja, több mint 3irodaházzal és millió mirodával, plusz naponta frissülő irodapiaci hírekkel. Rendszerető, hosszú távon gondolkodó lakót keressük! Esetleg egy cica hozható.


Krisztina körút kiadó lakás

További információt telefonon tudok adni, napközben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések