2016. április 26., kedd

Bak oroszlán

This feature is not available right now. Oroszlán - Bak családi horoszkóp. Please try again later.


A gond csak ott van, hogy amint ez sikerül neki, már közel sem látja olyan fényesnek kettőjük jövőjét. Rövid ideig elvakíthatja őket a szerelem, hiszen mindketten határozottak és céltudatosak, de hosszú távon sok feszültség lehet közöttük. Elképesztően önzőnek és nagyképűnek tarto és talán nincs is olyan tulajdonság a világon, ami ennél jobban felbosszantana.


Pedig a látszólagos különbözőségetek ellenére sok közös vonás van bennetek. Minden szempontból más körökben forognak, így általában nem is adódik alkalmuk találkozni. Ez a blog neked készül. Szólj hozzá, kommentelj, mi legyen a következő téma!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával mindenkit képes fellelkesíteni. Napi horoszkóp augusztus 3. Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.


Mérleg g Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Skorpió h Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Kos férfi: nagyon temperamentumos, makacs, ami ellentéteket fog szülni egy Bak nővel folytatott kapcsolat során.


A Vízöntő nő nagyon innovatív, kreatív és bátor. Mindig fejlődni akar, igyekszik új dolgokat. A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent. Mottója: „ Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!


Friss mai napi horoszkóp BAK - olvassa el a mai horoszkópját az EZO. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Nagy szolgálatot tehet a szülő gyermekének, ha korán megérteti vele, hogy a világon mások is vannak, és nem mindig ő az első. Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját.


Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég. Remarketing Cookie-kat azért használunk, hogy Ön ne utálja meg a reklámokat. A reklámokban ugyanis azt utáljuk leginkább, hogy nem nekünk szólnak.


Az ilyen intellektuális kapcsolatok az Ön számára legalább olyan fontosak, mint a barátságok. Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Ezért a Bak elveszíti sponteneitását és életörömét, és helyette a kötelesség és felelősségtudat nehéz terhét veszi magára.


Bak oroszlán

A legfontosabb tudnivalónk az, hogy a Bak — éppen azért, mert rendkívül komolyan veszi védelmezői, oltalmazói szerepét —, nemigen kedveli a függetlenkedést kedvelő hölgyeket. Ilyen az ágyban: a Skorpió mellett a Bak számít a legszexuálisabb jegynek, azonban emellett nagyon érzéki is. Hatalmas libidóval rendelkezik, és a térdei és a lábai a legérzékenyebb pontjai.


Szereti, ha elcsábítják és flörtölnek vele, és büszke az állóképességére. A kapcsolatuk rövi szinte egy elfogadható házasság elképzelhetetlen. Nehéz, de tartalmas kapcsolat. A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja, annak garantáltan jó dolga lesz. A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki.


Neked mi a horoszkópod? Látszólagos különbözőségetek ellenére is sok hasonló vonás van bennetek. Szívósak, kitartóak vagytok mindketten, hihetetlen akaraterővel rendelkeztek.


See actions taken by the people who manage and post content. Aggodalmas gonddal tart rendet, pontos, pedáns, kínosan ügyel a rendre és a tisztaságra, mindennek áttekinthetően, sorba rakva kell rendelkezésre állnia, cédulákkal látja el a dolgokat, ellenőrzi a kiadást és a bevételt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések