2016. április 11., hétfő

Bika a szerelemben

A teljes értékű táplálékok mellett a szervezetet harmonizáló mozgások is hasznosak lehetnek. Mindig sajátos szemszögből nézi a világot és főleg nagyon ambíciós. A szerelemben néha poszesziv és féltékeny is. Minden rendben van, ha van számára reggeli, ebéd és vacsora.


A megcsalást nem viseli el, vagy melankolikusan busong, vagy bőszülten dühöng miatta. Bika férfi érzelmei is felborulnak. Bika -Ez az egyik legbonyolultabb csillagjegy. Semmit sem csinál jól, és, amikor végre sikerül valami, akkor tesz róla, hogy azt is elrontsa. Mindenben beleszól, nagyon nagy a büszkesége.


Sokan tartják egy kicsit erőszakosnak, és rámenősnek is. A Bika, a Szűz vagy a Bak azonban ideális társ lehet, aki mellett kiteljesedhetsz. A Bika a következőképpen működik: megismer valakit, megszokja és megszereti.


A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. A Bika nem szereti a kiszámíthatatlan és megbízhatatlan embereket, illetve az érzelmi hullámzást. De aki jobban megismeri, tudja, hogy ez csak látszat, mert a Bak igazi jó barát, segítőkész ember, a szerelemben pedig rejtélyes, érzéki szerető, gyengéd partner, csak tudni kell felébreszteni a bak érdeklődését. A Halak és a Szűz közt harmonikusan indul a kapcsolat, aztán a Halaknak elege lesz a Szűz kritikáiból, és jóval több érzelmi kárpótlást vár el tőle, mint amennyit az nyújtani tud. Túl sokat vársz el a párodtól, állandóan kötekedsz, ha valamit nem úgy csinál, ahogy azt elképzelted.


A túl sok veszekedés örökre felborítja a harmóniát, és onnan már csak egy lépés van a szakításig. Bika (IV. 21.–V. 20.) Uralkodó bolygója fokozza az aktivitását a szerelmi és üzleti életét érintő ügyekben. Most nem igaz, hogy aki szerencsés a kártyán, az kevésbé szerencsés a szerelemben.


A Vénusz ebben is, abban is segítheti, csakúgy, mint a pályáján való emelkedésben. Jó idők és rossz idők váltogatják egymást a szerelemben , de ez így természetes. A hétvégi feladato hogy megőrizd az optimizmusodat, és arra koncentrálj, ami működik a kapcsolatodban. Olyan sok minden van a szerelmi életedben, ami jó, ami nagyszerű, és amit szeretsz, most figyelj ezekre!


Akkor is így van ez, ha a házassága, avagy a tartós kapcsolata nem konfliktusmentes. A Bika ideális a Szűz vagy a Bak számára, azért mert könnyen kezelhető embertípusok, emiatt jól kijönnek egymással. Az Ikrek jól illenek a Vízöntőhöz, Mérleghez, mivel jó hatással vannak egymásra. A Rák a Szűz, a Bak vagy a Bika számára a legjobb pár. Párválasztás előtt állsz?


Bika jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Kos jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhato hogy milyen a szerelemben , milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelne ha jó kapcsolatot szeretnél vele! A Bika szerelmi élete Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda.


A szexualitás területén minden bizonnyal nagyon jól járunk vele, hiszen semmi sem áll hozzá közelebb, mint az, hogy valakivel - akiben megbízik - együtt élvezze az érzéki örömöket. A Bika a legkitartóbb a szerelemben A Bikáról tudni, mennyire hűséges, megbízható és kitartó csillagjegy. Fantasztikus társ, aki ha kimondja a boldogító igent, döntése mellett egész életében kitart. Bika A földhözragadt Bika kapcsolatában a biztonságra törekszik, ezért elengedhetetlen, hogy partnere hűséges és megbízható legyen, akire mindenben számíthat. Ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik ő maga is, így párjának nem kell attól tartania, hogy másfelé kacsintgat.


Ha szerelemre vágysz, tanulmányoznod kellene a Skorpió jegyében született ember tulajdonságait, és el kellene fogadnod ezeket. Nem feltétlenül szerencsétlen a szerelemben , de az élete során nagyon sok időt tölt magányosan. Sokszor nem veszi észre, hogy a sarkon túl vár rá az igazi szerelem. A nő inkább szentimentálisabb a szerelemben , az ember éppen ellenkezőleg, inkább földi természetű.


A Bika nő nem tudja elviselni a megtévesztést vagy a figyelmetlenséget. Ha Bika vagy, minden jegy jól jár vele hiszen könnyen alkalmazkodsz, és örömödet leled abban, hogy a másikat boldoggá tedd. Neked azonban vigyázni kell, hogy mások ne használják ki ezt a tulajdonságodat, ezért a hasonlóan odaadó, önzetlen tulajdonságokkal megáldott Szűz, Bak, Rák vagy Halak lehet számodra az ideális.


A Nyilasok javíthatatlan kalandorok, akiknek az izgalomból sosem elég. Amikor megtalálják az igazit, abszolút lojálisak tudnak lenni. Kíváncsi vagy mi vár rád a szerelemben ? Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő!


Mivel egy párkapcsolatban mindent megteszel a másikért, hűséges vagy, és odaadó, nagyon sok csillagjegy illik hozzád. Tökéletes társ számodra a Bika , mert kiegyensúlyozzátok egymást, továbbá Szűz és a Bak is megfelelő választásnak bizonyulhat - mert csillapítják érzelmi kitöréseidet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések