2018. július 6., péntek

Horoszkóp szűz férfi halak nő

Horoszkóp szűz férfi halak nő

Szűz férfi és Halak nő kapcsolata. A logikus és gyakorlatias Szűz nem díjazza a Halak nagystílű udvarlását, így hamar felfortyan, és végtelenül zsörtölődővé válik. Szerelmi viszonyuk sem érzelmileg, sem elvileg nem megalapozott.


A Szex nem túl fontos számára, de ha már addig jutott, feltétlenül boldoggá akarja tenni a partnerét. Szerelmi Horoszkóp Halak (február 20. – március 20.) Víz jegy. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Horoszkóp szűz férfi halak nő

A Szűz ezzel szemben viszont gyakorlatias, talpraesett személyiség, aki imádja a kalandokat, könnyen veszi az akadályokat, és okos gondolataival önálló pénzszerzésre törekszik. Kapcsolatukban az okozza a legnagyobb problémát, hogy a Halak néha hajlamos oldalra kacsintgatni, Szűz társa, pedig nem nézi ezt jó szemmel. Viszont könnyű előhozni belőle kritikus hajlamait is, és hamar elégedetlenné válik, ha nem a tervek szerint haladnak a dolgok, amivel bizony lehúzhat másokat. Ezen ellentét ellenére mégis szép szerelem alakulhat ki közöttük, ha a Szűz teret enged az érzéseinek, és hagyja, hogy rabul ejtse a Halak örök optimista, romantikus lelke.


Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. A Szűz nő harmonikus jelenség, egyszerű eleganciája és általában sokáig megőrzött fiatalos külleme és bája miatt sok férfi igyekszik megnyerni a kegyeit.


Mégis, erős kritikai szelleme és józan észjárása miatt, gyakran megesik, hogy a Szűz nő egész életére egyedül marad. Ne akarja egyszerre megváltani a világot, haladjon kis lépésekben, akkor biztos lehet benne, hogy minden döntését siker koronázza majd. Ha kapko azzal többet árt magának. Bizonytalan az érzéseiben, de a legrosszabb, amit tehet, ha ezen kezd aggódni.


Adjon időt magának, hogy eldöntse, mit érez. Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Ez a férfi álomvilágban él és. Friss napi horoszkóp HALAK látogatóinknak - Nézze meg a mai horoszkópját s tudja meg, már várható ma a KOS jegyűeknek! Jobb, ha a nő a Halak és a Rák a férfi , mert fordított esetben a Rák nő nem érzi elég stabilnak élete párját, sőt, élete párja is könnyen kisiklik a hétköznapi elvárások alól és nem ritka, hogy az alkohol után néz.


Tele lesz izgalmas meglepetésekkel a hónap, és Önnek készen kell állnia arra, hogy ezeket befogadja. Vegye el, amit az élet kínál Önnek, és engedje el, aminek mennie kell. Közel engedhet valakit, mert megbízik benne, de cserébe Ön is közeledni szeretne.


Ez csakis így működhet Önök között. Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus.


Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. A Merkúr uralma alatt álló jegy szülöttei szorgalmasak, őszinték és szeretik, ha rendben vannak a dolgaik.


Napi Horoszkóp , horoszkóp napi frissítéssel, bioritmus, párhoroszkóp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések