2018. július 13., péntek

Családi ház vadna

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó házat keresel Vadnán? Havonta több millióan választják az ingatlan. Keress mobilon bárhol, bármikor.


Próbáld ki mobilalkalmazásunkat, és találd meg új otthonod Magyarország legnagyobb ingatlankínálatában. Házközponti fűtés gázkazánról. Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó, használt és új építésű házak között tudsz keresgélni.


Az ingatlan adatainak lekérése SMS küldésével SMS szolgáltató: Webjelenlét KFT. Családi ház Kazincbarcikán! CSAK A MI KÍNÁLATUNKBAN! Többgenerációs családi ház eladó Berentén! Berente rendezett, csendes utcájában, 7nm-es telkem lévő, 1nm-es, kedves kis családi ház eladó.


Elrendezése, szobája, konyhája lehetővé teszi több generáció együttélését, de nagy családosok számára is kitűnő lehetőséget nyújt. A ház közelében szépen gondozott park, sportpálya, óvoda található. Vadna településen kínálunk eladásra egy 8nm-es telken elhelyezkedő, szintes, 1nm-es alapterülettel rendelkező összkomfortos, szobával, villanyfűtés fűtéssel, egyben fürdővel és wc-vel, délkeleti tájolással és panorámás kilátással rendelkező újszerű állapotú családi házat. Teljes körűen felújított családi ház ! A családi ház vonatkozásában a csövezéses megoldás híve vagyok.


Ebbe viszont az MCu vezetéket húzók bele. Ez tömör vezeték és a kötéseket stabilan el lehet készíteni. A telek és a ház sok lehetőséget rejt magában, igény szerint kialakíthatók a helységek, kandalló, garázs vagy akár játszótér és a családi összejöveteleknek helyt adó kerti grillező. A közelben remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a közeli erdők, illetve a Vadna -Parkban található horgásztó. Az udvar díszkő és beton térburkolatos.


A növényzet gyep, haszonfák, díszcserjék. Falazata téglából készült. A belső válaszfalak tégla szerkezetek. Kínál Igazgyöngy Vadnán, a tó közelében! MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. A villamos teljesítmény 7KW alatti lesz. Gáz bevezetve, éjszakai áram bekötve. Szinte a másolata a látványtervnek.


Ez azt jelenti, hogy Vadna településen a lakóingatlanok száma év alatt 3. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben darabbal növekedett meg. Debrecen Szabadság telepen, (Lahner utcához közel) amerikai típusú családi ház eladó! Ingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, üzlethelyiségek, irodák) közvetítése. Díjmentes hitelügyintézés. Ha minimál kell :) Jump to.


A sikeres ingatlan értékesítések helye ! Legyen ön is Magyarország legnagyobb ingatlan kereső oldal tagja ! Regisztrálj – hirdess – értékesíts. ELADÓ MÚCSONYBAN EGY NÉGY SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ! Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések