2018. július 3., kedd

Elado lakas budapest vii kerulet

Eladó lakást keresel VII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Kiadás céljára ideális, a vételár a berendezést is tartalmazza.


Elado lakas budapest vii kerulet

Blaha Lujza tér közelben az Erzsébet körútról nyíló utcában eladó egy 37nm-es de valójában nm-re átalakított felújított, szobás, légkondicionálóval felszerelt, terasszal rendelkező ingatlan. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. Befektetésnek is kiváló eladó lakások a 7. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Keleti pályaudvar közvetlen szomszédságában, megvételre kínálok egy nm-es, galériázott garzont, polgári ház emeletén. Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Az ingatlan egy kulturált állapotú házban található, kiváló befektetésnek,. Cserhát utcában téglalakás eladó.


Városliget szomszédságában, csendes mellékutcában, jó állapotú társasház, udvarából nyíló, 27m2-es ingatlan várja új tulajdonosát. Kérem, hogy személyes segítséget is nyújtsanak az ingatlankereséshez. Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei. További képek a lakásról feltöltés alatt! Kerület, Dohány utcában eladó egy 3. A találkozóra pontosan érkezett , részletes ismertetést adott, kedves volt és segítőkész.


Vörösmarty utcában, téglalakás eladó. Nyugati pályaudvartól pár lépésre, felújított társasház, udvarából nyíló 38m2-es, belső kétszintessé alakított ingatlan várja új tulajdonosát. A földszinti részén nappali, konyha (bútor nélkül) Kádas fürdő és külön mellékhelyiség lett kialakítva. Nádor utcában eladó, jó állapotú, azonnal költözhető, jelenleg nem lakott lakás.


Elado lakas budapest vii kerulet

Tulajdonostól eladó a VII. Jöjjön el, segítünk az otthonteremtésben és még nyerhet is tőlünk egy 50. Víg utcában, garzonlakás eladó. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Szüksége lenne egy felhasználói fiókra? Elolvastam és elfogadom a Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelveket. A jelszót e-mailben elküldjük.


Budapest ) területén az Ingatlannet kínálatában. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó, használt és új építésű lakás között tudsz keresgélni. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Bútorozottan, igény szerint. Bogár utcában, m2-es téglalakás.


A harmincas években épült villaház földszintjén, két teljes és három félszobás ingatlan várja új tulajdonosát. A bejárat előtti kert rész gyönyörűen benapozott teraszként használható. LLATORVOSI EGYETEM MELLETT SZOBÁS TÉGLAÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ!


Nefelejcs utcában eladó ez a 3. Vaskapu utcában tégla építésű ingatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések