2018. július 11., szerda

Vízöntő nő bak férfi

Vízöntő nő bak férfi

Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson. Ezért is kedveli a fiatal hölgyeket, akiket könnyen elszédíthet játékosságával, romantikus készülődéseivel. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A Bak nő magabiztos, megjelenése hűvös és elegáns, valójában azonban társaságra és huncutságra vágyik. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos.


Vízöntő nő bak férfi

Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak , a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. A BAK Az aki a Bak jegyében született, a szerelemben is kitartó, céltudatos és kapcsolatai tartósak.


Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség- nő és anya- nő szerep illik leginkább. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Vízöntő nő - bak férfi milyen páros? Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Oroszlán férfi : túlzottan korlátozná a Bak nő életét, és szinte semmi közös nincs bennük. Kos férfi : nagyon temperamentumos, makacs, ami ellentéteket fog szülni egy Bak nővel folytatott kapcsolat során. Mindig fejlődni akar, igyekszik új dolgokat.


A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt. Ha már megbízik benned és közelebb kerültök egymáshoz, látni fogo hogy ő egy csodálatosan hűséges és jószívű nő. A Halak férfi nehezen kezelhető, álmodozó, meglehetősen irracionális típus.


Minden probléma elől igyekszik elúszni. Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki megfejti és kezelni tudja. Illik hozzá: a Bika férfi tele van romantikával, ami a Bak nőből hiányzik. A Skorpió férfi magas fokra hevíti a Bak nő izzó szexualitását.


Kerülendő partner: a Halak férfi túlságosan álmodozó egy Bak nőhöz. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást.


Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. A Bak férfi elcsábításának eszköze: egy erotikus masszázs. A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. Viszont képes arra is, hogy úgynevezett egyéjszakás kalandokra rávegye a nőket.


Akárhogy legyen is, a Bak nő élete későbbi szakaszában érik meg a jegy melegebb, gazdagabb oldalának megélésére. Az a Bak nő , aki megtanult a saját apjává válni, és megállni a saját lábán, képes arra, hogy a párkapcsolatban kimutassa a gyengédebb, érzékenyebb, gondoskodóbb énjét. Sosem esik vissza a szintje alá, és csak remélhete hogy a szoba falai elég vastagok. Borzad az egyhangúságtól.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Egy Nyilas férfi számára két fő erény van: ha kiválóan tud a nő társalogni, és ha még kiválóbban tudja hallgatni az ő monológjait.


Az utóbbi egyébként nem is olyan kellemetlen, ugyanis szellemes, és szórakoztató partner – ha azonban hasonló szónoki ambícióink vannak, időben adjuk fel. Nikolettaxy nevű felhasználó válasza: Szia. Bak vagyok, és volt párom is Bak volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések