2018. július 25., szerda

Vonzó férfi

Egy vonzó férfi a világ történései iránt érzékeny és tájékozott, intelligens, kellemes beszélgetőpartner, valódi könyveket is olvas. Vonzó Férfi Tréning: az egyetlen ismerkedési online tréning A-Z-ig, hogy fejleszd az önbecsülése és a sikeres ismerkedéshez szükséges készségeidet! Ha már egy ideje követsz, akkor tudo hogy 8-évvel ezelőtt egy bátortalan, a nőkkel nehezen ismerkedő férfi voltam.


Mindig legyél vonzó férfi. HU-nál megtanítunk tége hogy válhatsz olyan férfivá, aki minden szituációban megállja a helyét! Egy tökéletes példa a türelmes és férfihoz méltó viselkedésre, hogy nem keveredsz hosszú vagy érzelmes vitába a pároddal. Olyan párt válasszunk, aki annyira vonzó , mint mi magunk. A Berkeley Egyetem egyik kutatása szerint legjobban azokhoz az emberekhez vonzódunk, akiknek vonzerejét nagyjából a sajátunkkal egyenértékűnek gondoljuk.


Ennek oka lehet, hogy tudat alatt két, potenciálisan csalódást okozó következményt is megpróbálunk elkerülni. Vonzó egy férfi számára, ha a nő törődik a testével. Persze nem azt jelenti ez, hogy kizárólag a naponta edzőterembe járó, hétvégén sziklamászó csajok tarthatnak számot érdeklődésre. Az egészséges test – többek között, mondjuk így – hosszú és kórházlátogatásokban szegény közös jövőt ígér.


Ilyen esetekben úgy érzik, hogy férfi többet foglalkozik a saját szépségével, mint a nőével. Vagyis a fitt, természetes izmosság vonzó , a testépítős nem. Férfi olvasóink ennek a tesztnek a kitöltésével megtudhatják, hogy milyen vonzerőt gyakorolnak a gyengébbik nem képviselőire. Hölgyolvasóinknak pedig azt tanácsoljuk, hogy töltsék ki ezt a tesztek az aktuális partnerük nevében, hogy megtudják, mennyire kapós példányt sikerült kifogniuk. Az, hogy milyen a vonzó férfi , nehezen megválaszolható, hiszen mindenki számára más-más dolgok fontosak.


Persze vannak olyan tulajdonságok, amik a nők jelentős része az attraktivitás elengedhetetlen feltételeként tart számon. A Vonzó Férfi program megmutatja a helyes irányt a nőkkel való ismerkedés és randizás témájában. A kemény kutatómunkát már elvégeztük helyetted. A gondoskodó férfi vonzó. Egy férfi imádja, ha a nő szenvedéllyel csinál valamit, vagy szenvedéllyel érdeklődik valami iránt.


Vonzó férfi

Legyen szó, munkáról, vagy hobbiról. Az pedig csak hab a tortán, ha ezek mellett egy vadmacskát kap az ágyban. Az maga a mennyország számára. A kedvesség egyértelműen vonzó lesz a számára. Modern férfi dzseki, mindennapi hordásra alkalmas.


Puha és kellemes anyagból gyártott. Az ellenállhatatlanul vonzó férfi titka nőktől CSAK férfiaknak! Ha érdeklődő FÉRFI vagy gyere és tanulj velünk! Ismerd meg a női működést, fedezd fel saját férfierődet, lásd meg a különbözőségeket és azt is, hogyan kezeld a lehető legjobban a szebbik nemet!


Vonzó férfi

Ha tisztában vagy azzal, mi csavarja el a férfi fejét, akár tudatosan is rásegíthetsz egy picit. A mai témánk a nőiesség első és legalapvetőbb arca egy férfi szemszögéből a csábítás, a csábító nő, a vonzó nő értelmezése. Lássuk, mi állja meg a helyét a mai világban a régi és újabb korok gondolataiból, amelyek ezzel a varázslatos női tulajdonsággal foglalkoznak. Ezer másik vonást is felsorolhatnánk arra, hogy mitől lesz számunkra, nőknek vonzó egy férfi. Azonban ez a két alap, ami minden „igénylistán” felmerül.


A nők szeretnek nevetni és támaszt találni egy magabiztos férfi mellett. Mitől vonzó egy ötvenes férfi ? Vannak olyan vélemények, amelyek szerint – nyilván bizonyos határok között – minél idősebb egy férfi annál vonzóbb. Rögtön ide illik egy rövid idézet Jávor Pál egyik dalából: „Egy tisztes őszes halánték egy nő számára ajándék, Nincs öreg férfi hidd el cimborám, legfeljebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések