2018. július 23., hétfő

Legjobb vicc

A legjobb viccek a neten. Azt mondja az apa a fiának: - Gyere fiam, fogd a puskát, a kötelet, a kutyát, mert most megtanítlak medvét vadászni. Ez az oldal lényegében csak anyit szolgál,hogy amit nekem küldenek mémeket vagy vicces képeket,- felrakom ide. Egy újdonsült házaspár Las Vegasban tölti a nászútját, hamar elfogy a pénzük, már csak dollárjuk marad.


Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is. Szerencsére minden áldott nap megszületik legalább egy féltucat új. Bár nehéz volt a döntés, mégis sikerült összegyűjtenünk viccet, hogy az év utolsó napján se pihenhessenek a rekeszizmok!


Melyik a legjobb vicc ? Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Ingyenes Napivicc levél mindenkinek. Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk. Egy matematikatanár meg akarja tréfálni osztályát, feltesz egy kérdést: - Na, gyerekek, ha ez a terem 7m hosszú és 6m széles, a fal színe fehér, csíkos nadrág van rajtam és most óra van, akkor hány éves vagyok?


Legjobb vicc

Ha jót akarsz derülni, vagy kell néhány vicc , az esti lapos hangulatra, akkor tudunk segíteni. Vicc , humor, szórakozás! Régi, új, fa vagy esetleg fekete humor, itt tematikusan megtalálhatsz mindent. Fiatal pár épp a nászéjszakát tölti.


Az ifjú férj éppen ujjazza az arát, az kéri, hogy dugja be elõbb majd ujját, majd ujját, majd azt ,hogy öklözze meg. A chiliszósz határozott fellépésű ketchup. Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. Ez volt az egyik legjobb sztori és legfordulatosabb film, amit valaha láttam.


Sokan kritizálják, hogy mennyire valósághű és mennyire nem, de ez egy film, szinte minden filmben vannak valóságban nem kivitelezhető dolgok, mint ahogy ebben is. Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!


Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! Fedezd fel rnaipter „ vicc ” nevű tábláját, amit 1ember követ a Pinteresten. Egy apáca elhatározza, hogy megpróbálja jó útra téríteni a zárda mellett dolgozó építőmunkásokat, mivel igen zavarja a fülét az állandó káromkodás. Székely bácsi stoppol az út szélén a tehenével. A szőke nő egy hét alatt hatodszor nézi meg ugyanazt a filmet.


Legjobb vicc

AZ EGYIK LEGJOBB PIROSKÁS VICC : ezt ne hagyd ki ! A legjobb nyuszikás vicc - A húsvét sztárja kétségkívül a nyúl. Hogy biztosan ne teljen el nélküle az ünnep, összegyűjtöttük a legjobb nyuszikás vicceket, amiket eddig hallottunk. Erre a medve fogja a nyuszikát, kitörli vele a fenekét, és utána kidobja az ablakon. Ez így megy néhány napig. A nyuszika már nagyon depressziós, és tanácsot kér a rókától.


Mondja a róka, hogy a medve ellen nincs mit tenni, de a depresszió ellen az a legjobb , ha ő is ugyanezt csinálja egy nála kisebb álattal. Hozzászólás írásához be kell jelentkezned! Kannibál család ebédel.


Legjobb vicc

Humoros játékok - részletes leírás magyar nyelven!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések