2018. július 9., hétfő

Csillagjegyek párosítása

A házasságok az égben köttetnek - tartja a mondás. De még a párkapcsolat milyenségét is befolyásolják a bolygók. Ez a magyarázat a meglátni és megszeretni aranyigazságára.


A napi horoszkópot közlő folyóiratok, újságok, a színes magazinok vagy a különböző tévéműsorokban ismertetett horoszkóp-üzenetek azonban ritkán szólnak arról, hogy honnan ere mit ábrázol egy-egy csillagjegy szimbóluma, hogy melyik csillagjegy milyen mitikus alakot ábrázol és miféle mítoszok fűzhetők a csillagjegyekhez és az azokat uraló bolygókhoz. Vajon melyik csillagjeggyel alkotsz tökéletes párost? Meghökkentő igazságra találhatsz, ha megkeresed csillagjegyet, és elolvasod a horoszkóp tanácsait.


A Mérleg a csillagjegyek diplomatája. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját. Ha hiszel az asztrológiának vagy egyszerűen csak sokat gondolkodsz azon, hogy vajon mennyire passzolhatsz a pároddal, görgess tovább. Elmondjuk, melyek azok a csillagjegyek , akik semmi szín alatt nem szabadna, hogy egy párt alkossanak. A két egymás melletti csillagjegyek nagyon különböznek egymástól.


A Rák álladóan otthon ül, elvan a családdal, neveli a gyerekeket, vezeti a háztartást. Az Ikrek meg szaba mint a madár, lót-fut, próbálja mozgásigényét, és információ éhségét. Tudd meg, melyik jegy nem illik hozzá hogy legközelebb elkerüld a csalódást. A kínai horoszkóp jegyek kiszámítása mindig a kínai naptárnak megfelelő.


Mivel a kínai asztrológia születési évünkhöz párosítja jellemünket, a állatövi jegy évre vonatkozik, és napos visszatéréssel ismétlődik, az évkezdő napok változnak. A Rák folyamatosan érez, az érzések és érzelmek mind a csillagjegyének a jelei, ez a problémák gyökere is, az emberi lények nem fejlődtek úgy ki az érzelmi területen és ez az, ahol a Rákok oroszlánrészét vállalják a problémáiknak. Szép, romantikus és tartós szerelem szövődhet köztük, annak ellenére, hogy nem a legjobban egymáshoz passzoló jegyekről van szó. Bár nem a tökéletes párost alkotják, kapcsolatuk mégis hosszú távú és ideális lehet, mert az ő esetükben az ellentétek erősíthetik egymást. Horoszkóp csillagjegyek a gyakorlati asztrológia közvetlen tárgyai.


Tekintettel arra, hogy már évezredekkel korábban kidolgozták a csillagjegyek jellemzőit, az újkor emberének csupán finomítani kell a megállapításokat, illetve jelen korszakunk fejlettségéhez igazítani. What is your star sign? Are you like your sign? ARIES (st March – th April).


You are good in emergencies, willing to gamble or find another job. A Nyilas a csillagjegy az állatöv kilencedik jegye, egyben az állatöv második kettős jegye, november és december között. Ez az időszak az ősz vége, ekkor a legrövidebbek a nappalok és a leghosszabbak az éjszakák.


Gyűjteményünkben 1válogatott csillagjegyek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz! Bingo angol-magyar zodiákus csillagjegyek szótár. Merkúr visszafelé mozog, a Vénusz és a Mars a Halak jegyében járnak.


Valószínűleg nincs még egy ilyen időszak, amikor egy kapcsolat olyan nehézkessé válhat, mint most: egyrészt, mert a Nap a Vízöntő jegyében áll, emiatt már-már viszolygunk a kötöttségektől, másrészt, mert a Vénusz és a Mars a Halak. Ha érdekel, hogy melyik jegyhez illesz a legjobban, nézd meg a Randivonal ingyenes szerelmi horoszkópját! Kíváncsi vagy rá, milyen főbb tulajdonságok lehetnek jellemzőek rá? Párhoroszkópunkban megtalálod. Milyen jellemvonásokkal rendelkeznek egyes csillagjegyek szülöttei?


Milyen elvárásod lehet a barátoddal, pároddal vagy egy családtagoddal szemben? Bika nyugalomra, a Kos izgalmakra vágyik a szerelemben a Bika a társa közelségére, a Kos némi távolságra vágyik a Bikát kimeríti a Kos folyamatos mozgási igénye a Bika túlságosan is pragmatikus és földhöz ragadt a Kos számára egyikőjük sem köt szívesen kompromisszumot. A csillagok még a legrejtettebb dolgokat is elárulják. A Szűz a legóvatosabb a különböző csillagjegyek szülöttei közül. A szenvedélyes Nyilast, mely a. Reviews Legjobb hely Győrben , szép dizájn , kedves kiszolgálás , megfizethető.


Csillag EzPresszó - Csillag köz 6. Kísérőnk a meg és leállíthatatlan Szőnyi József a Pilisszántóért Egyesület vezetője. A Vízöntő különc, önálló lény, aki teljes odaadást és alkalmazkodást kíván partnerétől és környezetétől egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések