2018. július 18., szerda

Oroszlán férfi halak nő

Oroszlán nő és Halak férfi kapcsolata. A tűz és a víz sosem egyezik. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért.


Oroszlán férfi halak nő

Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. A folytonos új keresése során, mivel érzelmileg eléggé felületes, olykor egyszerűen enged a vágyainak. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. De csupa olyat tesz, ami neked is tetszik.


Az állatias hajlama ellenére gyengéd szerető. Ilyen az ágyban: a Halak egyik legfőbb erénye, hogy szinte bármelyik jeggyel jól megértik egymást, és könnyen lenyűgözik a környezetüket. Az ágyban romantikus, játékos és érzéki, kedveli, ha kreatív, izgalmas partnert talál magának. Inkább a mint kap, fontos számára, hogy a partnere is boldog legyen.


Kedvenc szexuális segédeszköze: egy pakli kártya. A mai nap nem várt kalandban lesz része. Mondjon igent a meghívásokra, egy programlehetőségre, mert olyan izgalomban lesz része, mint talán eddig még sosem vagy legalábbis nagyon régen volt már.


Pedig nem igazán illünk szerintem össze, de van valami vonzalom mégis, legalábbis részemről, s néha úgy érzem a részéről is. SZŰZ (aug. - szept. 22) Mindenből a legjobbat.


Szexuális stílusa: tökéletességre törekvő maximalista. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. Tudnunk kell, hogy a Halak férfi rendkívül szenzuális, a szerelem ezért megkülönböztetett helyet foglal el életében, és állandóan szerelmes.


A lelkében kavargó érzelmi kavalkádnak megfelelően a szerelmet is a legkülönfélébb módon élheti meg, a légies, már. Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Ez a férfi álomvilágban él és. Keresi a magához hasonló embereket, és azokkal érzi magát igazán jól, akik egyetértenek nézeteivel.


Mivel kedveskedj a Halaknak? Hívd el sportolni, táncolni. Legyen szó férfi , vagy nő nemről a horoszkóp szerint, a jegyek illenek egymáshoz. Jobb, ha a nő a Halak és a Rák a férfi , mert fordított esetben a Rák nő nem érzi elég stabilnak élete párját, sőt, élete párja is könnyen kisiklik a hétköznapi elvárások alól és nem ritka, hogy az alkohol után néz. Romantika, romantika és romantika!


Imádjuk a romantikát, hiszünk a szerelemben és a házasság szentségében. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit.


A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. Egy meglehetősen nehéz kapcsolat, sikertelen házasságot eredményez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések